Prima pagină > EXCLUSIV TV > Valea Jiului şi-a trimis mesagerii la lansarea candidaturii pentru Preşedinţie a lui Victor Ponta

Valea Jiului şi-a trimis mesagerii la lansarea candidaturii pentru Preşedinţie a lui Victor Ponta

10672413_10152415774717685_1507123129222858427_nÎntre cei peste 70000 de susţinători ai lui Victor Ponta, prezenţi sâmbătă pe Arena Naţională din Capitală la lansarea liderului PSD în campania pentru alegerile prezidenţiale, s-au numărat şi câteva sute de social-democraţi din Valea Jiului, care au ţiunut să participe la acest eveniment politic. Oameni simpli, din Uricani, Petroşani, Vulcan, Lupeni, Petrila şi Aninoasa, dar şi personalităţi ale vieţii politice locale din Valea Jiului precum Dănuţ Buhăescu, Cristian Merişanu, Corneliu Braia, Ioan Rus, Costel Postolache, Victor Bădârcă, Violeta Burlec, Cristina Baleia, Mariana Popa Costaş şi mulţi alţii, au aplaudat, la scenă deschisă discursul celui pe care-l consideră deja drept viitorul Preşedinte al României.

Ca la fiecare eveniment important din viaţa de partid, delegaţia social-democraţilor din oraşul Uricani s-a dovedit şi de această una la înălţimea momentului. “Noi, uricănenii, cred că avem social-democraţia în sânge. Am participat şi eu, alături de alţi colegi din echipa PSD Uricani la lansarea preşedintelui Victor Ponta cu acel sentiment care s-a dovedit că poate fi un slogan politic de succes, şi anume mândrii că suntem români. Ştiam că Victor Ponta este un om politic de excepţie, dar discursul său de la Arena Naţională a fost unul dincolo de aşteptări. Am văzut un Victor Ponta hotărât, un om politic care crede în succesul echipei sale, un Preşedinte care demonstrează că în fruntea proiectului său pentru România se situează unitatea românilor. Un astfel de Preşedinte îmi doresc eu şi am convingerea că mii de uricăneni gândesc la fel şi vor acţiona la fel, peste puţin timp, la urne, aşa cum au făcut întotdeauna. Pentru că Victor Ponta merită să fie Preşedinte şi poate fi nu doar cel mai tânăr, dar şi cel mai bun Preşedinte al românilor”, ne-a declarat preşedintele PSD Uricani, Dănuţ Buhăescu, prezent la acest eveniment.

Pentru alegerile prezindeţiale din acest an, social-democraţii din Valea Jiului şi-au propus să obţină, în ambele tururi de scrutin, peste 50% din sufragiile electoratului local, unii lideri politici avansând chiar un ambiţios, dar nu imposibil, procent de 70% pentru Victor Ponta.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: