Prima pagină > EXCLUSIV TV > „Community Challange” debutează duminică la Petroşani

„Community Challange” debutează duminică la Petroşani

Afis_CC_Petrosani_onlineCommunity Challenge este o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, care va avea loc în 3 orașe din România (Petroșani, Oradea și Piatra Neamț) în perioada 27 septembrie – 4 octombrie 2014. În cadrul evenimentelor se vor organiza cros-uri, cupe de fotbal și alte competiții. Taxele de participare la aceste competiții se vor folsi integral pentru finanțarea proiectului Creatori de viitor – Champions United. Agenda evenimentelor Community Challenge este următoarea: sâmbătă 27 septembrie, Oradea, Parcul I.C. Brătianu, duminică 28 septembrie, Petroșani, Parcul Carol Schreter și baza sportivă a Universității, sâmbătă 4 octombrie, Piatra Neamț, Parcul Tineretului, zona pietonală Turnul lui Ștefan și Colegiul național Petru Rareș. În Petroșani ziua va debuta în Parcul Central Carol Schreter cu un Cros al Comunității începând cu ora 9, acțiune urmată de 4 ore de competiții și demonstrații sportive diverse. Dupămasa este rezervată cupelor de fotbal si streetball, competiții care se vor derula în cadrul bazei sportive a Universității. Toți cei care vor dori să alerge la cros vor putea să achite o taxă de 10 lei/adult si 5 lei/copil în beneficiul elevilor performer din Petroșani care urmează să ia parte la proiectul Creatori de viitor – Champions United. Și prin cupele de streetball sau de fotbal taxele de participare încasate se vor folosi integral pentru finanțarea echipei de elevi performeri din Petroșani. Înscrierile la cros, streetball sau fotbal se pot face prin completarea formularului de înscriere pe http://www.creatorideviitor.ro. Pentru cei care doresc doar să se relaxeze, organizatorii au pregătit spații de jocuri (desene pe asfalt, badminton, ski pe iarbă, mini footbal, tir cu arcul, etc), precum și un program de demonstrații sportive. Evenimentele Community Challenge sunt organizate cu sprijinul Kaufland România, iar susținătorul principal al proiectului Creatori de viitor este Banca Transilvania. În Petroșani evenimentul se va desfășura cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Petroșani, a Universității Petroșani, precum și a unor parteneri media: Mondo TV, Cronica Văii Jiului, Gazeta de Dimineață, Ziarul Văii Jiului. Tabăra Creatori de viitor – Champions United, proiect susținut în cadrul evenimentelor Community Challenge, va avea loc în perioada 9-12 octombrie 2014 la Cluj Napoca.

Proiectul va reuni elevi de liceu cu performanțe deosebite în educație, sport și leadership școlar din județele Bihor, Hunedoara și Mureș. Aceștia au fost aleși dintr-un număr mare de aplicanți în cadrul unui proces de selecție care a demarat în luna august. Selecția tinerilor performeri este realizată de Asociația 11even – organizatorul programului, iar participarea elevilor selectați va fi gratuită. Pe parcursul taberei participanții vor avea parte de o agendă foarte interesantă, care va combina activități de dezvoltare personală cu diverse jocuri de team buiding și socializare. Punctul central al taberei va fi reprezentat de competiția de proiecte „Orașul viitorului”, competiție la care vor lua parte toți elevii participanți. Competiția le va da șansa participanților să-și dezvolte abilități de muncă în echipă, de gândire strategică și creativitate.

Tabăra va beneficia și de prezența a 3 mentori care vor susține sesiuni de training de dezvoltare personală. Training-urile susținute de aceștia se vor concentra pe următoarele tematici: viziune, trenduri și globalizare, gândire strategică, leadership, muncă de echipă, tipuri de personalități umane, gândire creativă, principii de viață. Între mentori putem aminti pe Philipp Kandal (tânăr antreprenor și investitor, a cărui aplicație de navigație a fost descărcată de peste 4 milioane de oameni) sau pe Teodora Migdalovici (ambassador Cannes Lions în România și unul din cei mai apreciați experți în personal branding din țara noastră). Finanțarea taberei se va realiza prin intermediul unor donații și sponsorizări și donații obținute în cadrul campaniei Community Challenge, precum și prin intermediul susținerii unor parteneri naționali.

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: