Prima pagină > EXCLUSIV TV > Cursuri de actorie pentru copii şi tineri la Teatrul “Ion D. Sîrbu” din Petroşani

Cursuri de actorie pentru copii şi tineri la Teatrul “Ion D. Sîrbu” din Petroşani

32607_431585560260927_1559041669_nActorii teatrului din Petroşani demarează un inedit proiect educaţional, prin intermediul căruia doresc să vină în sprijinul copiilor şi tinerilor care sunt atraşi de scenă, prin organizarea unor cursuri de actorie.

Înscrierile pentru cursurile de teatru din cadrul proiectului „Noi vă învăţăm ABC-ul teatrului”, destinat tinerilor cu vârsta între 10 şi 18 ani, se fac până la data de de 3 octombrie, la secretariatul Teatrului Dramatic “Ion D. Sîrbu” din Petroşanik, zilnic între orele 9-14.

Directorul teatrului din Petroşani, actriţa Nicoleta Bolcă, spună că “în cadrul acestui proiect, tinerii selectaţi vor putea să înveţe de la cum se realizează un spectacol până la actorie propriu-zisă”.

Astfelm în cadrul cursului de scenografie, tinerii învaţă tot ceea ce ţine de organizarea scenică a unui spectacol de teatru, de la alegerea costumelor şi realizarea decorului până la recuzită şi desen-cromatică. Grupa care va fi formată pentru acest curs va fi instruită de către Wilhelmina Adina Bekesi, absolventă a Universităţii de Arte şi Design din Cluj Napoca – Facultatea de Arte Decorative şi Design, specializarea Arte Textile, Design Textil. Preţul pentru cei care doresc să urmeze acest curs este de 20 lei/şedinţa de 2 ore/ persoană.
Cei înscrişi vor începe cursurile din data de 6 octombrie, ora 11:00 la sala Studio a teatrului din Petroşani. Acest curs nu necesită preselecţii.

Pentru cursurile de actorie, după etapa înscrierilor va fi organizată o selecţie, cei admişi urmând să facă parte din grupele constituite pe grupe de vârstă, după cum urmează:
-între 5-9 ani (9 ani şi 11 luni inclusiv): curs susţinut de actorii Amelia Toaxen şi Adelin Ilie. Costul cursului este de 15 lei/ persoană/şedinţă.
-între 10-14 ani (14 ani şi 11 luni inclusiv): curs susţinut de actorii Radu Tudosie şi Sergiu Fârte. Costul cursului este de 20 lei/ persoană/şedinţă;
-între 15-18 ani (18 ani şi 11 luni inclusiv): curs susţinut de actorii Bianca Holobuţ şi Irina Bodea -Radu. Costul cursului este de 25 lei/persoană/şedinţă.

Luminiţa ANDRONACHE VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: