Prima pagină > EXCLUSIV TV > Oraşul Uricani, al treilea din Valea Jiului care ar putea beneficia de un parc acvatic

Oraşul Uricani, al treilea din Valea Jiului care ar putea beneficia de un parc acvatic

Potrivit unei decizii adoptate de Consiliul judeţean Hunedoara, la finalul lunii septembrie, oraşul Uricani este cel de-al treilea din Valea Jiului care ar putea beneficia de un parc acvatic de distracţie, dacă proiectul pe care autorităţile judeţene intenţionează să-l depună spre finanţare din fonduri europene, va fi aprobat.

Potrivit documentaţiei aprobate de consilierii judeţeni, viitorul parc acvatioc de la Uricani, care ar urma să fie denumit “Bucura” va avea mai multe bazine de înot, tobogane de apă, piscine, bazine pentru copii, terenuri de sport, săli de fitness, de masaj şi saune. Proiectul prevede, de asemenea, construcţia unei microhidrocentrale care să asigure energia necesară pentru funcţionarea bazei de agrement.

Iniţial, acest proiect a fost gândit de autorităţile judeţene pentru comunitatea locală din staţiunea turistică Geoagiu Băi, însă autorităţile locale de acolo au refuzat asocierea cu Consiliul judeţean Hunedoara, proiectul fiind astfel respins. La vremea respectivă, primarul oraşului Uricani, Dănuţ Buhăescu şi-a exprimat public intenţia de a accepta construcţia acestui parc acvatic la Uricani, chiar dacă alte două proiecte similare sunt deja aprobate pentru Petroşani şi Vulcan. “Nu ştim care va fi evoluţia viitoare a oraşului Uricani după 2018, dar în mod cert turismul va avea un rol determinant în dezvoltarea comunităţii noastre. În acest sens, cred că este o decizie foarte bună aceea de a accepta oportunitatea construcţiei unui parc acvatic şi la Uricani, mai ales că singura noastră contribuţie iniţială la derularea acestui proiect constă în punerea la dispoziţia Consiliului judeţean a terenului pe care va fi construit acest aqualand”, spune primarul oraşului Uricani.

Lucian ISPAS

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: