Prima pagină > EXCLUSIV TV > Burse de studiu pentru copii din partea asociaţiei creştine Axion Exin din Vulcan

Burse de studiu pentru copii din partea asociaţiei creştine Axion Exin din Vulcan

Parohia ortodoxă “Sfinţii Români” din Vulcan prin Centrul Creştin pentru copii şi tineret “Axion Estin”, coordonat de părintele Zgârcea Mănăsuc, în parteneriat cu Asociaţia cultural Filantropică Axion Estin intenţionează să acorde sprijin financiar în anul şcolar 2014-2015 unor tineri merituoşi din cadrul acestei parohii. Astfel, prin intermediul Asociaţiei cultural-filantropice “Axion Estin” Vulcan ,vor fi acordate un număr de 10 burse de studiu în valoare de 80 lei lunar.

Aceste burse sunt adresate elevilor cu rezultate bune la învăţătură, dar cu posibilităţi materiale reduse. Perioada de acordare a burselor este între 1 octombrie 2014-30 iunie 2015 . Familiile care doresc să acceseze aceste burse de studiu pentru copii, trebuie să depună un dosar de evaluare la sediul Parohiei ortodoxe “Sfinţii Români” din municipiul Vuzlcan. “Bineînţeles că există şi anumite condiţii pe baza cărora vom acorda aceste burse. Ţinem cont de promovabilitate, de media generală a ultimului an şcolar, de venitul pe membru de familie, de situaţia familială, de apartenenţa la biserică şi alte aspecte pe care cei interesaţi le pot afla vizitându-ne la Parohie”, apreciază iniţioatorul proioectului, părintele Zgârcea Mănăsuc.

Studierea şi evaluarea dosarelor se va face de către părintelke paroh şi membrii asociaţiei “Axion Estin”, departajarea acestora făcându-se pe baza unui punctaj. De menţionat este şi faptul că cei câştigători vor trebui să urmeze cu regularitate cursurile de învăţământ de la şcoala la care sunt arondaţi. Părintele Mănăsuc avertizează că în cazul în care tânărul părăseşte şcoala va pierde implicit şi dreptul de a primi această bursă.

Luminiţa ANDRONACHE VINŢAN

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: