Prima pagină > EXCLUSIV TV > De “Ziua Mondială a Habitatului”, Apa Serv a organizat o lecţie deschisă pentru elevii de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Petroşani

De “Ziua Mondială a Habitatului”, Apa Serv a organizat o lecţie deschisă pentru elevii de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Petroşani

1975232_325466640968811_9033826383704503465_nPeriodic, obiective ale Apa Serv Valea Jiului, modernizate cu fonduri europene, primesc vizita unoir tineri, elevi ai unităţilor de învăţământ din localităţile Văii Jiului. Aşa s-a întâmplat şi pe 1 octombrie, de “Ziua Mondială a habitatului”, când staţia de tratare a apei de la Jieţ a primit vizita elevilor de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Petroşani.

Grupul de elevi a fost însoţit într-un tur al staţiei de către reprezentanţi ai operatorului regional de apă şi canalizare din Valea Jiului care le-au explicat tinerilor, într-o inedită “lecţie deschisă”, procesul complex prin care apa brută, din pâraiele de munte, devine apă potabilă. De asemenea, elevilor li s-au expus consecinţele faptului că oamenii tratează cu neglijenţă problemele legate de mediu, fapt care conduce la agravarea procesului de poluare şi distrugere a mediului şi implicit la distrugerea sănătăţii fiecaruia dintre noi şi a celor lor din jur. La sfarşitul “lecţiei”, elevilor le-au fost înmânate diplome de participare cu ocazia evenimentului “Un mediu curat – o viaţă sănătoasă”.

“În cadrul acestui eveniment, copiii au primit materiale educative conţinând informaţii detaliate despre modul în care starea mediului înconjurător depinde numai şi numai de fiecare dintre noi, despre cum ne afectează în mod direct viaţa şi sănătatea. Mă bucur că oaspeţii noştri au înţeles că “Un mediu curat – o viaţă sănătoasa”, ar trebui să fie o deviză pentru întreaga populaţie a globului, fiind nevoie de mai multa atenţie şi de mai multă responsabilitate din partea fiecarui cetăţean pentru a trăi într-un mediu curat, pentru a respira aer curat, pentru a bea apă curată şi pentru a putea folosi condiţiile de viaţă pe care ni le oferă natura”, a declarat directorul adjunct al Apa Serv Valea Jiului, ing. Cristian Ionică.

Lucian ISPAS

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: