Prima pagină > EXCLUSIV TV > Naţionala României are, graţie senatorului Vochiţoiu, un imn al suporterilor

Naţionala României are, graţie senatorului Vochiţoiu, un imn al suporterilor

imnSăptămâna trecută, la casa fotbalului din Capitală, a avut loc un eveniment care l-a surprins pe senatorul Haralambie Vochiţoiu într-o postură inedită. Acesta a participat, alături de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, la lansarea oficială a imnului suporterilor echipei naţionale de fotbal a României.

Vă întrebaţi desigur, ce legătură poate fi între politicianul din Valea Jiului, echipa de fotbal a României şi muzică ? Răspunsul l-am aflat chiar de la Haralambie Vochiţoiu: “Este vorba despre un proiect pe care, împreună cu tânărul şi energhicul preşedinte al FRF şi cu consilierul meu pe probleme de cultură, Rafael, vocea formaţiei Iris am reuşit să-l concretizăm pentru milioanele de fani ai naţionalei noastre de fotbal, care au de acum un imn al lor pe care-l pot cânta pe stadioane.”

Noul imn al suporterilor naţionalei de fotbal a României poate fi ascultat pe pagina de YouTube şi de Facebook a Fedearţiei Române de Fotbal.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. compozitorul turmentat
    11 octombrie 2014 la 9:26 am

    http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/reactie-dura-boloni-adresa-noului-imn-nationalei-cred-africa-ar-putea-gasi-imnuri-inspirate-cel-nationalei-romaniei-domine-ura-prostia-secolul-21-13371033

    „Cel care a compus versurile imnului a fost un om foarte, foarte sărac din punct de vedere intelectual. L-aş trimite în Anglia ca să asculte acolo imnurile unor echipe de fotbal. Sincer, cred că şi în Africa ar putea găsi imnuri mai inspirate decât cel al naţionalei României. Nu mă interesează cine l-a compus. Aş fi avut aceeaşi părere şi dacă imnul era conceput de Beatles. N-am auzit de Iris, dar poate că vina e a mea, că sunt plecat de mulţi ani din România şi, oricum, ascult Leonard Cohen. Eu cred că cei de la Iris au vrut să se afirme cu orice preţ. Dar problema nu e la Iris, ci la cei care au acceptat treaba asta. Tâmpiţi sunt peste tot, şi în România, şi în Ungaria, şi în Germania, şi în Zambia. Dar de ce trebuie să dominte ura şi prostia în secolul 21?”, a declarat Boloni pentru Adevărul.

    Vai mama lui, Vochitoiu si consilierul lui pe probleme de cultura. Pun pariu ca compozitorul (cacofonie voita) este cel consiliat, adica incultul si mesterul in injuraturi, Senatorul Resturilor si mai nou al laturilor varsate intr-o competitie sportiva HARALABIE VOCHITOIU.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: