Prima pagină > EXCLUSIV TV > Peste 300 de dascăli sărbătoriţi la Vulcan de “Ziua Educatorului”

Peste 300 de dascăli sărbătoriţi la Vulcan de “Ziua Educatorului”

profesori vulcan“În viaţa oricărei comunităţi locale, educatorii ocupă un loc special. Un loc special îl aveţi şi dumneavoastră, dascălii din şcolile municipiului Vulcan, nu doar astăzi când, împreună, sărbătorim în mod oficial, „Ziua Educatorului”, ci în fiecare zi. Vreau să vă asigur că administraţia publică locală din municipiul Vulcan a făcut şi face tot ceea ce trebuie pentru ca activitatea dumneavoastră să se desfăşoare aşa cum se cuvine, pentru că dorim să fim, nu doar prin vorbe, ci şi prin fapte, parteneri ai dumneavoastră, în complexul proces de educaţie al copiilor noştri. Ca de fiecare dată, la ceas de sărbătoare, doresc să vă transmit gândurile mele bune, urări de sănătate şi putere de muncă, satisfacţii depline şi succes în activitatea dumneavoastră, atât în numele Primăriei şi Consiliului local al municipiului Vulcan, cât şi al meu personal. LA MULTI ANI !”

Cu aceste gânduri i-a întâmpinat primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, pe cei peste 300 de educatori, învăţători şi profesori de la unităţile de învăţământ de pe raza municipiului Vulcan, la sărbătoarea anuală organizată cu ocazia “Zilei Educatorului”.

Evenimentul a avut loc, potrivit unui obicei devenit deja tradiţional la Vulcan, în sala de festivităţi “Dincă“. Aici, preţ de câteva ore, dascălii din Vulcan au avut parte nu doar de cuvintele frumoase ale edililor, ci şi de atenţia primarului Ile şi a consilierilor locali care le-au oferit cadrelor didactice vulcănene câte o floare, ciocnind împreună şi câte o cupă de şampanie. “În acest fel încercăm nu doar să ne arătăm respectul faţă de dascălii noştri, ci şi să socializăm într-un mod plăcut, destins, cu aceştia şi să aflăm ce trebuie să mai facem noi, ca administraţie locală, pentru ca tot ceea ce ţine de nevoile şcolilor din Vulcan să reuşim să facem, astfel încât şcoala vulcăneană să-şi păstreze renumele în rândul şcolilor din judeţ şi din întreaga ţară”, apreciază primarul Ile.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: