Prima pagină > EXCLUSIV TV > Seniorii Uricaniului au avut parte de diplome aniversare şi cuvinte frumoase din partea primarului Buhăescu

Seniorii Uricaniului au avut parte de diplome aniversare şi cuvinte frumoase din partea primarului Buhăescu

10659266_10152438798482685_7626587525135753858_n„Am cel mai mare respect pentru cuplurile care au trecut de 50 de ani de căsnicie. Îi apreciem pentru că s-au respectat, s-au iubit, şi au muncit împreună, pentru că au contribuit la clădirea Uricaniului de azi. Îmi doresc să am ocazia de a premia astfel cât mai mulţi uricăneni, le doresc tuturor să fie sănătoşi şi să ajungă la această performanţă. În fiecare an, Primăria şi Consiliul Local Uricani îi premiază pe cei care serbează Nunta de aur. Sper să vină, cum s-a întâmplat şi astăzi, cu toţii la premiere, să facem câte o fotografie, să avem amintiri frumoase”, le-a spus, vizibil emoţionat, Dănuţ Buhăescu, concitadinilor săi care, în acest an au atins performanţa celor 50 de ani de căsnicie.

Evenimentul a avut loc cu ocazia “Zilei Vârstnicilor” şi a fost găzduit chiar în biroul edilului din oraşul Uricani. Cinci astfel de familii au fost invitate de data aceasta pentru a primi cuvenitele diplome aniversare şi pentru a ciocni, alături de liderii administraţiei locale din Uricani o cupă de şampanie. Este vorba despre familiile: Ioan şi Lucreţia Manolesc, Ion şi Valeria Rădulea, Vasile şi Victoria Şerbănică, Ioan şi Maria Beldiman, Gheorghe şi Elisabeta Meleşcan.

Evenimentul a devenit deja unul de tradiţie şi în comunitatea locală a Uricaniului în care, din fericire, numărul cetăţenilor care au reuşit să atingă o astfel de performanţă este unul semnificativ. Iar tradiţia, spune primarul Dănuţ Buhăescu, continuă.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: