Prima pagină > EXCLUSIV TV > UDMR Hunedoara a dat la Petroșani startul campaniei pentru alegerile europarlamentare

UDMR Hunedoara a dat la Petroșani startul campaniei pentru alegerile europarlamentare

Sala mare a teatrului din Petroșani a găzduit, duminică seara, deschiderea oficială a campaniei UDMR Hunedoara pentru alegerile prezidențiale.
”Campania noastră începe din Petroșani. Ne-am strâns aici, reprezentanți ai comunităților maghiare din Valea Jiului, dar și ai organizațiilor locale UDMR din tot județul, pentru a porni împreună într-o bătălie electorală la finalul căreia trebuie să obținem aceleași rezultate bune ca și la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an. Trebuie să fim solidari și să-l sprijinim pe candidatul nostru în alegerile prezidențiale. În lupta aceasta, vocea comunității noastre, reprezentantul nostru, este Kelemen Hunor, președintele UDMR”, a afirmat președintele UDMR Hunedoara, deputatul european Iuliu Winkler pe scena teatrului din Petroșani.
„În curând vom sărbători aniversarea a 25 de ani de la înființarea organizațiilor locale UDMR din Petroșani, Lupeni, Hunedoara și Deva, iar în 11 ianuarie, anul viitor, vom sărbători înființarea organizației județene. Deci, ne pregătim pentru momente aniversare. Cred că cel mai frumos cadou pe care ni l-am putea face la împlinirea a 25 de ani ar fi să mergem cu toții la vot și să-l sprijinim pe candidatul nostru”, a mai spus Iuliu Winkler.
Gazda evenimentului a fost președintele UDMR Petroșani, Wersánszki Eduárd. La invitația președintelui executiv al UDMR Hunedoara, Dezméri István, reprezentanții organizațiilor locale și a celei județene au fost invitați pe scenă. Cu acest prilej, Takács Aranka, vicepreședinta Organizației de femei a UDMR, a vorbit despre rolul femeilor în munca dedicată comunității.
După discursuri, artiștii Operei Maghiare din Cluj și trupa de umoriști ”Szomszédnéni Produkciós Iroda” au prezentat un spectacol în fața unei săli pline.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: