Prima pagină > EXCLUSIV TV > 11 ani cu “Jurnalul Văii Jiului”

11 ani cu “Jurnalul Văii Jiului”

1618495_995629043796766_937612488654120656_nOricând de mult ne-am dori ca în activitatea noastră jurnalistică să atingem perfecţiunea, acest ţel este unul utopic. De aceea, nu putem decât să ne bucurăm şi de performanţele altor colegi din breasla jurnalismului de pe Valea Jiului, convinşi fiind că împreună, completăm mult mai mult şi mult mai bine consemnările despre viaţa publică a acestei comunităţi.

Cu acest crez, salutăm consecvenţa jurnalistului Nicu Taşcă, directorul publicaţiei “Jurnalul Văii Jiului” care în aceste zile a marcat 11 ani de activitate neîntreruptă a acestui ziar în peisajul mediatic al Văii Jiului. Fără îndoială, într-o vreme în care titlurile de presă scrisă sunt tot mai rare şi dispar cu o ritmicitate mult mai mare decât a celor care îndrăznesc să apară, performanţa celor 405 numere în 11 ani realizată de “Jurnalul Văii Jiului” este una apreciabilă. Aşa cum la fel de apreciabil este faptul că, deşi Nicu Taşcă a trecut şi dincolo de bariera jurnalistului simplu, devenind consilier de imagine al unei importante instituţii publice din Valea Jiului, a reuşit să imprime şi să păstreze publicaţiei pe care o conduce un necesar aer de independenţă, de obiectivitate, de profesionalism.

Cu astfel de atribute, întărite desigur de istoria ultimilor 11 ani dar şi de numeroasele personalităţi publice locale care au ţinut să-i fie alături lui Nicu Taşcă la sărbătorirea publicaţiei sale, “Jurnalul Văii Jiului” dovedeşte că rămâne un titlu de interes în mass-media din Valea Jiului.

Cu sinceritatea “fratelului mai mare”, colectivul grupului nostru editorial adresează şi pe această cale felicitări “Jurnalului Văii Jiului” şi echipei conduse de Nicu Taşcă cărora le dorim, citând un alt “clasic în viaţă” al jurnalismului din Valea Jiului, “la cât mai multe numere şi de acum înainte.”

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: