Prima pagină > EXCLUSIV TV > Şi la Colegiul Tehnic “Dimitrie Leonida” din Petroşani, toamna se numără bobocii

Şi la Colegiul Tehnic “Dimitrie Leonida” din Petroşani, toamna se numără bobocii

Ca în fiecare an, instituţiile de învăţământ organizează tradiţionalele baluri ale bobocilor. “Seniorii” predau astfel ştafeta “juniorilor”, motiv de distracţie şi voie bună cât cuprinde.

Printre primele baluri organizate în Petroşani de la începutul noului an şcolar, a fost şi cel al Colegiului Tehnic “Dimitrie Leonida”, eveniment organizat la Clubul Revival, unde tinerii s-au simţit minunat.

Tematica abordată pentru acest bal al bobocilor a fost atmosfera electrizantă a anilor ’80, adolescenţii retrăind prin muzică, stil şi atitudine, o perioadă fascinantă, total diferită de cea din zilele noastre.
Probele prin care au trecut aspiranţii la titlul de miss sau mister boboc au fost, la rândul lor, ingenioase şi amuzante în acelaşi timp, tinerii demonstrându-şi atât abilităţile fizice sau de comunicare, cât şi cele intelectuale.

Atmosfera a fost încinsă de Three-Style Dance Studio şi Medions Records, iar la final de invitatul special, El Nino care a susţinut un adevărat concert de zile mari.

Câştigători şi laureaţi ai titlului de “frumoşii” balului au fost, după cum urmează: Miss Leonida – Bulgariu Elena , clasa a IX-a D, Mister Leonida – Rad Marius, clasa a IX-a B, Miss si Mister Popularitate – Avramel Rebeca din clasa a IX-a D şi Blaj Ionuţ din clasa a IX –a C, în timp ce Premiul de eleganţă a fost câştigat de Lupulescu Lorena din clasa a IX –a A şi Gurzu Andrei din clasa a IX –a C.

Prof. Andraş Esther, consilier educativ la Colegiul “Dimitrie Leonida” dar şi unul dintre organizatorii balului a ţinut să ne precizeze următoarele: ”Cu ocazia organizării de activităţi extraşcolare, printre care şi acest tradiţional eveniment al Balului Bobocilor, noi profesorii, ajungem să ne cunoaştem mai bine elevii, să le vedem şi cealaltă latură a lor. Pentru că dincolo de activităţile de la şcoală, în astfel de situaţii avem ocazia de a descoperi talentul şi personalitatea acestor tineri minunaţi.”

Luminiţa ANDRONACHE-VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: