Prima pagină > EXCLUSIV TV > primarul Tiberiu Iacob Ridzi s-a înscris azi în UNPR

primarul Tiberiu Iacob Ridzi s-a înscris azi în UNPR

DSC06655Primarul municipiului Petrosani (judetul Hunedoara), Florin Tiberiu Iacob-Ridzi, s-a inscris miercuri in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, potrivit unui comunicat al UNPR citat de agentia Agerpres.

Florin Tiberiu Iacob-Ridzi este la al treilea mandat consecutiv ca primar al municipiului Petrosani. El si-a reinnoit mandatul in urma alegerilor locale din 2012, candidand din partea Uniunii Social Populare, alianta electorala constituita la acel moment, in judetul Hunedoara, intre PDL-UNPR-PNTCD.

Iacob-Ridzi a mai detinut functia de primar al municipiului Petrosani in urma unui scrutin partial generat de decesul primarului Carol Schereter, alegerile fiind organizate in data de 18 martie 2007. A candidat in aceste alegeri din partea PD si a obtinut 50,5% din voturile exprimate. De asemenea, a obtinut un nou mandat de primar si in urma alegerilor locale din 2008, cand a candidat din partea PDL.

Florin Tiberiu Iacob-Ridzi a ocupat in perioada 2004-2007 functia de viceprimar al municipiului Petrosani iar in perioada 2000-2004 a detinut calitatea de consilier local in Consiliul Local Petrosani.

Ridzi a fost membru al Partidului Democrat, incepand din 1997, insa in acest an, pe 6 februarie, a anuntat ca demisioneaza din toate functiile pe care le detinea in Partidul Democrat Liberal (prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PDL Hunedoara si presedinte al Biroului Permanent Local al PDL Petrosani).
Sursa: hotnews.ro

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: