Prima pagină > EXCLUSIV TV > În România lucrului bine făcut, campania electorală a liberalilor din Petrila este ea însăşi un exemplu

În România lucrului bine făcut, campania electorală a liberalilor din Petrila este ea însăşi un exemplu

Deşi poate pare greu de crezut, în România timpului prezent există oameni pentru care puterea lucrului bine făcut nu este doar un simplu slogan, ci un exemplu pentru tot ceea ce fac. Bunăoară, deşi umblă vorba-n târg că politicienii din Valea Jiului au cam lăsat moartă-n păpuşoi activitatea în plină campanie electorală pentru alegerea preşedintelui, la Petrila, echipa liberalilor lui Costel Avram demonstrează tocmai contrariul.

Petrilenii s-au obişnuit deja cu prezenţa pe străzile oraşului, în parcuri sau printre blocuri, a oamenilor în costume albastre care, cu respectul şi importanţa cuvenită unei astfel de campanii electorale, acordă fiecărui cetăţean atenţia pe care o merită, vorbindu-le oamenilor despre ce înseamnă „România lucrului bine făcut” şi despre ce poate să însemne Klşaus Johannis preşedinte, nu doar pentru România în general, ci şi pentru Petrila, în mod particular.

Este cât se poate de evident faptul că România nu-şi mai permite bătaia de joc la adrresa cetăţenilor săi, aşa cum România nu mai poate trăi în mentalitatea păguboasă a lui „lasă că merge şi aşa”. România are datoria de a le demonstra oamenilor, prin însăşi exemplul unor oameni care au reuşit prin ei înşişi că poate fi o ţară a lucrurilor bine făcute. În tot şi în toate. România unor oameni precum reputatul actor Victor Rebengiuc sau apreciatul filosof Andrei Pleşu, este, aşa cum o dovedesc şi în această campanie electorală petrilenii, şi România lui Ion Barbu, şi România inginerului Costel Avram, şi România economistului Doiniţa Bălănesc, şi România momârlanului Petru Bălănesc, şi România apreciaţilor dascăli Ana şi Iulian Doda. Ce au în comun toţi aceşti oameni ? Răspunsul este pe cât de simplu, pe atât de firesc: cu toţii cred în România lucrului bine făcut şi în puterea exemplului personal al primarului din Sibiu. „M-am hotărât, îl votez pe Johannis, pentru că este un om serios, am încredere că poate să facă ceva, că nu spune poveşti de adormit copiii.” Declaraţia îi aparţine actorului Victor Rebengiuc.

Ca el gândesc însă şi foarte mulţi petrileni de valoare. „Votez Klaus Johannis deoarece cred că este un om cinstit şi corect. Sper că un om educat într-un mediu de cinste, muncă, bună organizare, va reuşi să imprime aceste valori şi în societatea românească”, apreciază fostul inginer miner de la Lonea, Petru Bălănesc. „Îl votăm pe Johannis deoarece este un om de acţiune, un model de seriozitate, perseverenţă şi demnitate şi are capacitatea de a duce România pe drumul prosperităţii”, sunt de părere profesorii Ana şi Iulian Doda. „Votez Klaus Johannis tocmai pentru mentalitatea lucrului bine făcut, care lasă generaţiile viitoare siguranţă, resurse şi oportunităţi de dezvoltare în ţara noastră”, spune şi economistul Amza Itu. Liderulş liberalilor Petrileni, inginerul Costel Avram, este convins şi el că „dacă la Sibiu în peste 10 ani de administraţie locală s-a putut, atunci cu experienţa, determinarea şi implicarea unui om precum Klaus Johannis în fruntea României se va putea şi la Petrila, şi în Valea Jiului şi peste tot în România.” Similar, pentru consilierul local Doiniţa Bălănesc „un om care vrea să câştige preşedinţia bazându-se pe puterea exemplului său personal demonstrat în Sibiu şi nu pe ameninţări, manipulare şi fărădelege, este preşedintele pe care mi-l doresc.” În fine, pragmatică şi atotcuprinzătoare este şi poziţia unui alt petrilean de frunte, celebrul om de cultură Ion Barbu care spune că l-ar vota pe primarul Sibiului, pur şi simplu pentru că s-a săturat de primarul Petrilei.

Trăgând linie, este evident faptul că la Petrila, până şi campania electorală dusă de echipa PNL este parte din „lucrul bine făcut” pe care-l propune, cu decenţă, simplitate, responsabilitate şi maximă seriozitate, Klaus Johannis.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: