Prima pagină > EXCLUSIV TV > Vochițoiu (UNPR): Victor Ponta reușește să obțină calificative foarte bune de la BM și FMI

Vochițoiu (UNPR): Victor Ponta reușește să obțină calificative foarte bune de la BM și FMI

Premierul Victor Ponta a reușit să obțină ‘calificative foarte bune’ din partea Băncii Mondiale și a Fondului Monetar Internațional, care au apreciat în mod favorabil rezultatele guvernării din anul 2013, a declarat marți senatorul Haralambie Vochițoiu, președintele filialei județene a UNPR Hunedoara.

‘Victor Ponta reușește, într-o Europă care nu se simte foarte bine economic, să obțină calificative foarte bune de la Banca Mondială și de la Fondul Monetar Internațional, două instituții pe care nu le bănuim nimeni că ar fi cumva sub amprenta PSD. Deci, aceste două instituții internaționale cataloghează ca fiind foarte bună guvernarea anului 2013’, a afirmat senatorul Vochițoiu, prezent la o conferință de presă organizată de PSD Hunedoara.

El a apreciat că Victor Ponta va obține în alegerile prezidențiale un scor electoral foarte bun, menționând că își bazează afirmațiile pe reacțiile oamenilor cu care a stat de vorbă în campania electorală și pe faptul că alegătorii încep să perceapă în mod pozitiv efectele creșterii economice.

‘Ceea ce este important este că această creștere economică începe să se resimtă și în buzunarele românilor. Privesc cu încredere perioada care urmează. Nu avem voie să slăbim turația, dar, în ceea ce ne privește, noi nu vom insista foarte tare pe minusurile contracandidaților. Electorii sunt mai deștepți ca politicienii. Oamenii o să vadă singuri minusurile candidaților. Noi vom insista pe calitățile candidatului nostru, care nu sunt puține’, a conchis senatorul Haralambie Vochițoiu.

AGERPRES/Sorin Blada

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: