Prima pagină > EXCLUSIV TV > Klaus Johannis şi liberalii din Valea Jiului s-au întâlnit la Timişoara

Klaus Johannis şi liberalii din Valea Jiului s-au întâlnit la Timişoara

Timişoara, oraşul martir în care românii şi-au câştigat dreptul de a fi liberi, orice turneu electoral al vreunui om politic este un test. Mulţi oameni politici şi-au dorit, în ultimii 25 de ani să aibă şansa şi curajul de a trece testul Timişoarei. Puţini, foarte puţini însă, au şi reuşit. Actualul candidat liberal pentru Preşedinţia României, este însă unul dintre aceştia.

Vineri, la Timişoara, Klaus Iohannis şi echipa sa de campanie au fost prezenţi în mijlocul românilor din vestul ţării. Printre aceştia s-au aflat şi hunedorenii, într-un număr foarte mare, iar din rândul lor nu au lipsit nici oamenii Văii Jiului. Adepţi ai normalităţii, în politică, la fel ca şi în viaţă, liberalii din Valea Jiului nu s-au sfiit să-şi declare public susţinerea pentru Klaus Iohannis. Au suit în autocare, dis de dimineaţă, şi au luat drumul Timişoarei convinşi că, după 25 de ani, tot de acolo se va da tonul schimbării în România. Printre aceşti oameni s-au aflat şi Costel Avram (coordonatorul filialelor PNL din Valea Jiului) împreună cu câteva sute de tineri, dar şi Constantin Brânduşe, pe care mulţi cetăţeni din Lupeni îl văd deja drept un necesar “Iohannis de Lupeni” care poate aduce normalitatea lucrului bine făcut şi în acest oraş parcă uitat de Dumnezeu.

La Timişoara, odată cu mitingul liberal pentru susţinerea la Preşedinţie a lui Klaus Johannis, pentru mulţi români
s-a reaprins flacăra speranţei. A speranţei că, măcar acum, în al doisprezecelea ceas, românii vor punea impune, prin votul lor din 2 şi, mai ales, din 16 noiembrie, Punctul 8 din Proclamaţia de la Timişoara. La Timişoara, la mitingul pentru susţinerea la Preşedinţie a lui Klaus Johannis au fost prezenţi sute de tineri din Hunedoara, cei mai mulţi din Valea Jiului. Pentru liderul lor de astăzi, Costel Avram, dorinţa acestor tineri de a îmbrăca haina liberalismului şi de a îndrăzni să spere că România poate fi o ţară a lucrului bine făcut este ea însăşi un semnal. Un semnal că, dacă Timişoara s-a putut şi dacă la Sibiu se poate, atunci cu siguranţă şi în Valea noastră, încă încorsetată în metehnele trecutului, se va putea schimba culoarea politică şi, odată cu aceasta, viitorul oamenilor din acest frumos colţ de ţară.

“Lupta politică pe care eu şi colegii mei liberali cărora ni s-au alăturat foarte, foarte mulţi tineri din Valea Jiului, reprezintă mai mult decât dorinţa de a aduce un om normal în fruntea acestei ţări. Ea reprezintă dorinţa de a le reda tinerilor noştri speranţa că România şi Valea Jiului nu sunt doar locul în care s-au născut şi au crescut, ci pot deveni locul în care să trăiască la fel ca în Spania, Italia, Germania sau Anglia, alături de părinţi, fraţi sau prieteni. Şi cred că normalitatea promisă de Klaus Johannis este cheia şi pentru normalitate în viaţa noastră, aici, în Valea Jiului”, apreciază Costel Avram.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: