Prima pagină > EXCLUSIV TV > Audienţele lui Costel Avram se transformă, în mare parte, în noi proiecte ale Apa Serv

Audienţele lui Costel Avram se transformă, în mare parte, în noi proiecte ale Apa Serv

15285_336754409840034_8002947550118549238_nPentru directorul general al Apa Serv Valea Jiului, audienţele nu sunt un motiv de şuetă cu cetăţenii Văii Jiului. Majoritatea din problemele ridicate de clienţii operatorului regional de apă şi canalizare din Valea Jiului şi-au găsit, în urma aspectelor semnalate în audienţele directorului general Costel Avram, rezolvarea.

Mai mult decât atât, în bună parte, chiar dacă a fost vorba despre aspecte a căror rezolvare implica realizarea unor investiţii, directorul Apa Serv a căutat să rezolve doleanţele cetăţenilor de bună credinţă din Valea Jiului. Este suficient să vă semnalăm, în acest sens, faptul că, în urma audienţelor de săptămâna trecută, în care un grup de cetăţeni din localitatea Petrila, de pe strada Şureanu, au susţinut necesitatea realizării unor racorduri la reţeaua de canalizare publică, mai ales că această reţea se în vecinătatea gospodăriilor dumnealor, o comisie tehnică din cadrul SC ASVJ SA Petroşani, condusă chiar de directoprul general Costel Avram s-a deplasat la faţa locului pentru analiza situaţiei. După cele constatate, Costel Avram a dispus imediat realizarea investiţiei ce presupune racordarea celor 4 gospodării din Petrila la reţeaua de canalizare publică.

“Căutăm prin tot ceea ce facem să răspundem prompt la sesizările clienţilor noştri, astfel încât Apa Serv să demonstreze în mod continuu că este un operator de servicii de utilitate publică pentru care seriozitatea, disponibilitatea şi respectul faţă de clienţi sunt caracteristici ale lucrului bine făcut. Cred că apa şi canalizarea sunt servicii de care trebuie să beneficieze, în secolul XXI, toţi oamenii din Valea Jiului şi noi, la Apa Serv, ne ocupăm serios ca acest lucru să se şi întâmple”, precizează Costel Avram.

Lucian ISPAS

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: