Prima pagină > EXCLUSIV TV > CAR Unirea IFN Petroşani şi-a deschis prima filială din Banat, la Giroc

CAR Unirea IFN Petroşani şi-a deschis prima filială din Banat, la Giroc

Giroc7Performanţele excelente obţinute în activitatea din ultimii ani de CAR Unirea IFN, una dintre cele mai apreciate instituţii financiare nebancare din Valea Jiului, au stat la baza deciziei Comitetului Director de a extinde aria de acţiune a CAR-ului şi în afara judeţului Hunedoara. Astfel, potenţialul de piaţă pe care-l reprezintă zona de Vest a României, a fost factorul care a determinat deschiderea unei filiale a CAR Unirea IFN în Banat, la Giroc. “Potenţialul economic şi uman din zona de Vest a ţării, flexibilitatea modului nostru de lucru, atât în activitatea de economisire cât şi în cea de creditare faţă de cei care doresc să devină membri de CAR, sunt argumentele prin care suntem convinşi că vom avea rezultate bune şi foarte bune pentru toţi membrii familiei CAR-ului nostru”, apreciază directorul economic al CAR Unirea IFN, ec. Violeta Ologu.

Importanţa deschiderii primei filiale a CAR Unirea IFN din Banat a fost subliniată, o dată în plus, de prezenţa la deschiderea filialei din Giroc, a întregului Comitet Director al instituţiei în frunte cu preşedintele Marcu Vasile Tarţa, dar şi de prezenţa directorului economic al Uniunii Teritoriale a Caselor de Ajutor Reciproc din Hunedoara, Călin Răscolean. Aceştia au subliniat nu doar importanţa şi eficienţa sistemului CAR pentru oamenii care doresc să economisească eficient disponibilităţile financiare de care dispun sau să obţină credite în condiţii avantajoase, ci mai ales rolul social pe care, într-o piaţă financiară tot mai restrictivă, Casele de Ajutor Reciproc îl au pentru persoanele aşa-zis “nebancabile”.

Noul sediu deschis la Giroc de CAR Unirea IFN întăreşte şi mai mult familia membrilor CAR Unirea IFN, prin extinderea numărului de membri şi, implicit, prin creşterea tuturor indicatorilor economico-financiari.

Deschisă într-una din cele mai bogate comune ale judeţului Timiş, agenţia Giroc se adresează, potrivit preşedintelui CAR Unirea IFN, Marcu Vasile Tarţa, în primul rând locuitorilor din această localitate dar şi celor din Timişoara (având în vedere că Girocul este situat în zona periurbană a Timişoarei) şi din alte localităţi ale Banatului. De altfel, până la finele acestui an, CAR Unirea IFN va deschide alte două noi filiale în Banat, una la Curtici şi o alta la Sânandrei.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: