Prima pagină > EXCLUSIV TV > Fabrica lui Moş Crăciun îşi deschide şi în acest an porţile la Petroşani

Fabrica lui Moş Crăciun îşi deschide şi în acest an porţile la Petroşani

75Fabrica lui Moş Crăciun îşi deschide porţile şi în acest an la Petroşani. Mai multe ONG-uri din localitate vor fi părtaşe la acest eveniment organizat pentru al IV-lea an consecutiv de Asociația Casa Pro Urbis şi, în acest an, vin şi elevii de liceu, care pot deveni voluntari.

Sute de copii din familii sărace, bătrâni şi nevoiași au primit în ultimii 3 ani pachete de sărbători. A fost vorba de haine, jucării şi alimente de strictă necesitate în prag de Crăciun și organizatorii spun că nu au abandonat ideea. Ba mai mult, au cooptat şi tinerii liceeni în acest proiect şi fabrica se va deschide într-o lună.

Tinerii se vor implica să le lumineze sărbătorile celor nevoiași, iar de Ziua Voluntariatului în 5 decembrie, vor porni acțiunea. Asta pentru că, în ultimii ani, acţiunea a avut un succes nebănuit inițial. „În primul an, când am fost cuprinşi într-un proiect european, au fost donaţii mult mai mari, având în vedere că şi orașele înfrăţite au contribuit la acest eveniment. Apoi am avut 2 ani în care am adunat aproape 800 de pachete de fiecare dată, care au ajuns la cei săraci, prin intermediul şcolilor sau asociațiilor care se ocupă cu întrajutorarea celor nevoiaşi”, a precizat preşedintele Asociaţiei casa pro Urbis, Eduard Wersanski.

Fabrica lui Moş Crăciun va fi amplasată, ca de obicei, în zona centrală a municipiului Petroşani, în Parcul Carol Schreter şi va porni cu motoarele la maxim la începutul lunii decembrie.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: