Prima pagină > EXCLUSIV TV > Lecţie social-democrată la Vulcan, la sărbătoarea centenară a doamnei Elisabeta Nagy

Lecţie social-democrată la Vulcan, la sărbătoarea centenară a doamnei Elisabeta Nagy

1472724_531542733646929_3291183863368961460_nÎn zbuciumata viaţă politică românească, din când în când mai apar momente în care oamenii politici reuşesc să demonstreze că sub umbrela uneia sau alteia dintre formaţiunile politice, se pot crea evenimente cu adevărat apreciabile. Un astfel de eveniment a marcat ultimele zile ale campaniei electorale din luna octombrie, la Vulcan.

Protagoniştii acestui eveniment au reuşit să demonstreze ce înseamnă cu adevărat să fii social-democrat, când una din acţiunile Clubului Femina (condus la Vulcan de doamna Cristina Baleia), o activă grupare a organizaţiei femeilor social-democrate din Valea Jiului, a găsit de cuviinţă să o sărbătorească pe cea mai în vârstă dintre doamnele Vulcanului: Elisabeta Nagy.

Erji neni, cum îi spun cei care o cunosc mai bine, a împlinit, de curând, 100 de ani de viaţă. “De când sunt primar am avut privilegiul să felicit două persoane din municipiul nostru, care au ajuns la venerabila vârstă de 100 de ani. Zilele trecute s-a derulat unul dintre aceste evenimente. Este vorba despre doamna Elisabeta Nagy, care la 100 de ani se simte bine. Ne-a spus în câteva cuvinte că a avut grijă de ea, atât cât a putut. Că nu a mâncat niciodată mâncare congelată, că pentru domnia-sa frigiderul a devenit raft pentru cărţi. Cred că în plus optimismul şi o anumită forţă interioară au ajutat-o să atingă această vârstă”, a declarat primarul Ile, impresionat de vitalitatea şi de performanţa de viaţă a celei mai vârstnice vulcănence.

La aniversarea organizată de Clubul Femina, doamna Nagy a fost felicitată de toată lumea, a primit foarte multe daruri frumoase, iar din partea administraţiei locale a fost distinsă cu o “Diplomă de Excelenţă” atribuită pentru această performanţă de atingere a vârstei de 100 de ani. În plus, primarul Gheorghe Ile a ţinut să-i înmânmeze personal lui Erji neni un imens buchet de flori, ca semn al respectului său pentru exemplul de viaţă al acesteia.

Sărbătorita a avut parte de răsfăţ din partea tuturor invitaţilor Clubului Femina. “Este pentru prima dată când la Clubul Femina este sărbătorită o doamnă care a împlinit vârsta de 100 ani. O doamnă care s-a bucurat că s-a aflat în mijlocul nostru şi mai ales în prezenţa domnului primar Gheorghe Ile, lucru care a binedispus-o şi a făcut-o să fie mereu pusă pe glume. Doamnele de la Clubul Femina din Vulcan i-au înmânat o „Diplomă de onoare”, i-au adus un tort aniversar, un buchet de flori, îmbrăcăminte călduroasă şi i-au făcut multe alte cadouri. Bucuria din ochii dumneaei şi tremurul mâinilor ne-au demonstrat că tanti Erji a savurat din plin această frumoasă aniversare. La sfârşitul activităţii, am făcut şi o şedinţă foto, cu multe fotografii alături de centenara doamnă Elisabeta Nagy şi am socializat, concluzionând că, aşa cum frumos spunea fostul preşedinte american Abraham Lincoln, “nu contează câţi ani ai adunat în viaţă, ci câtă viaţă ai acumulat în ani !”, a declarat şi preşedinta Clubului Femina din municipiul Vulcan, Cristina Baleia.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: