Prima pagină > EXCLUSIV TV > Pentru primarul Tiberiu Iacob Ridzi, sintagma “un om, o vorbă” este literă de lege

Pentru primarul Tiberiu Iacob Ridzi, sintagma “un om, o vorbă” este literă de lege

Una din promisiunile făcute de primarul municipiului Petroşani cetăţenilor din cartierul Colonie a fost aceea că, după finalizarea lucrărilor de apă şi canalizare, şi drumurile publice din acest cartier al Petroşaniului vor fi complet modernizate. Pentru cei care încă se mai îndoiau că promisiunea primarului Tiberiu Iacob Ridzi nu se va transpune şi în realitate, orice urmă de îndoială a fost risipită la finalul lunii octombrie când primarul Petroşaniului a adus în faţa Consiliului local proiectul care vizează aprobarea indicatorilor tehnici de execuţie ai unui astfel de proiect. Evident, proiectul a fost votat în unanimitate de membrii Consiliului local.

Aşa se face că, potrivit estimărilor făcute de către primarul municipiului Petroşani, în următorii maxim 2 ani, nu mai puţin de 14 străzi din Colonia Petroşaniului vor fi modernizate, printr-un proiect pentru care administraţia locală de la Petroşani a atras bani de la bugetul de stat. Proiectul, în valoare totală de 10.995,95 lei prevede modernizarea, pe o lungime totală de peste 5 kilometri, a străzilor Griviţa Roşie, Radu Şapcă, Micu Klein, Egalităţii, Gheorghe Bariţiu, Andrei Mureşan, Împăratul Traian, Gheorghe Doja, Mihail Kogălniceanu, Circa Pompieri, Sarmizegetusa, Mioriţa, Jiului şi Aurel Vlaicu.

“Este un proiect pe care l-am promis cetăţenilor din Colonie şi pe care-l vom realiza în perioada următoare. Nu vorbim doar de reabilitarea acestor străzi, ci de modernizarea lor, ceea ce înseamnă lucrări ample care vizează îndepărtarea drumului existent pe o adâncime de 50 cm pe toată suprafaţa părţii carosabile, aşternerea unui strat de balast în grosime de 25 cm şi completarea unui strat de piatră spartă în grosime de 15 cm, încadrarea sistemului rutier cu borduri 20×25 cm pe fundaţie de beton, realizarea unui amorsaj cu EBC, două straturi, realizarea îmbrăcămintei bituminoase în două straturi (strat de legătură, binder, în grosime de minim 5 cm, respectiv a unui strat de uzură în grosime de minim 4 cm) şi rigole pentru colectarea apelor pluviale în sistemul de canalizare”, spune Tiberiu Iacob Ridzi.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: