Prima pagină > EXCLUSIV TV > Peste 2 milioane de lei pentru reabilitarea “blocului pompierilor” din Uricani

Peste 2 milioane de lei pentru reabilitarea “blocului pompierilor” din Uricani

10765_10152502949312685_1335134862990851397_nProblematica locuinţelor sociale este o provocare pentru orice administraţie publică locală. La Uricani, pe perioada mandatului primarului Buhăescu s-au făcut câţiva paşi semnficativi în această direcţie. Cu toate acestea, primarul Buhăescu spune că nevoile cetăţenilor sunt încă mari în ceea ce priveşte cererea de locuinţe sociale.

Plecând de la această realitate, primarul Buhăescu a bătut de multe ori anul acesta drumul Capitalei, pentru a solicita sprijin la Ministerul Dezvoltării Regionale. “Cu sprijinul domnului ministru Liviu Dragnea, căruia îi mulţumesc, am reuşit să intrăm şi noi în programul naţional de construcţii sociale, astfel încât prin reabilitarea blocului 6 de pe strada Revoluţiei din Uricani acesta să fie transformat în bloc cu locuinţe sociale, printr-o finanţare comună a bugetului local şi bugetului de stat”, spune Dănuţ Buhăescu.

Potrivit primarului oraşului Uricani, proiectul de reabilitare a acestui bloc, cunoscut uricănenilor drept “blocul pompierilor” a primit finanţarea necesară, respectiv circa 2,3 milioane de lei, procedurile de licitaţie au fost şi ele finalizate, astfel încât, în maxim 12 luni, Primăria Uricani va putea pune la dispoziţia cetăţenilor din localitate noi locuinţe sociale în acest bloc, lucru care rezolvă o bună parte din cererile de locuinţe sociale din acest oraş.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Ioan
    26 ianuarie 2016 la 9:05 pm

    Ceva locuri de munca o fabrica ceva uzina stiu si eu sa traiti dar tineri ajung sa plece pri-n tara si afara si natalitatea scade, fiecare ar ave pereche pe masura lui dar nivel de trai aproape zero pentru tinertii de aici.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: