Prima pagină > EXCLUSIV TV > Specialiştii în domeniul apelor şi ai mediului s-au convins şi ei de succesul proiectului Apa Serv de la Dănuţoni

Specialiştii în domeniul apelor şi ai mediului s-au convins şi ei de succesul proiectului Apa Serv de la Dănuţoni

551453_336341063214702_6459801529518841029_nCă odată cu punerea în funcţiune a staţiei de tratare de la Dănuţoni, deversările pe care le face Apa Serv în albia râului Jiu sunt 100% nepoluante, este deja un lucru ştiut. Pentru acest deziderat, SC Apa Serv Valea Jiului a implementat cu succes un proiect cu finanţare europeană, finalizat în urmă cu câteva săptămâni, înainte de termenul stabilit pentru anul 2015.

De succesul acestui proiect, care garantează consumatorilor de apă din avalul de la Livezeni al râului Jiu (Tg. Jiu şi Craiova în mod special) o apă de cea mai bună calitate, au venit să se convingă şi membrii unei comisii speciale, înfiinţată ca urmare a Deciziei 522/2014 a Asociaţiei Naţionale a Apelor din România. Comisia, intitulată “Comisia de supraveghere specială a folosinţei” are în componenţa sa mai mulţi specialişti din cadrul instituţiilor direct responsabile în gestionarea Apelor Românie, ai mediului, administraţiilor locale şi ai operatorului regional de apă şi canalizare din Valea Jiului.

“Ne-am întâlnit cu membrii acestei comisii speciale de folosinţă, împreună cu care am vizitat obiectivul nostru de la Dănuţoni. Aşa cum au putut constata şi specialiştii din cadrul acestei comisii, odată cu finalizarea investiţiilor de la staţia de epurare Dănuţoni-Aninoasa, deversările pe care le va face de acum înainte Apa Serv în cursul Jiului nu mai sunt în măsură să afecteze condiţiile de mediu, înţelegând prin aceasta că poluarea de orice fel a râului Jiu este acum exclusă. Mă bucur că, dincolo de aprecierile pe care le-am primit şi din partea unor oameni de specialitate în domeniul gestionării apelor şi mediului, acest proiect al nostru este considerat drept un exemplu de succes nu doar pentru Valea Jiului şi România, ci pentru Uniunea Europeană”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului.

Comisia de supraveghere specială a folosinţei, instituită prin decizia ANAR este formată din: ing. Robert Drapa (inspecţia apelor ANAR) – preşedinte; dr.ing. Costică Păunescu (Director tehnic ABA Jiu) – vicepreţedinte; dr.ing. Sorin Corici (şef SHI Petroşani); ing. Viorica Milcomete (şef Birou GMPRA-ABA Jiu); ing. Iulian Stanca (şef Birou
IBA-ABA Jiu); chimist Cornelia Lisu (inspector IBA-ABA Jiu); ing. Florin Niculescu (inspector mediu Primăria municipiului Petroşani); Dan Stoian (din partea Consiliului judeţean Hunedoara); dr.ing. Costel Avram (director general Apa Serv Valea Jiului); ing. Monica Tarcea (manager al proiectului de la Dănuţoni); ing. Florin Donisa (director tehnic Apa Serv Valea Jiului); ing. Cristian Ionică (director adjunct Apa Serv Valea Jiului).

Tiberiu VINŢAN

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: