Prima pagină > EXCLUSIV TV > Încă o stradă din Vulcan a intrat în proces de modernizare

Încă o stradă din Vulcan a intrat în proces de modernizare

10805604_375838465915467_113839506050767506_nNu peste multă vreme, imaginile alăturate, surprinse pe o veche străduţă din Vulcan, vor deveni doar fotografii de arhivă. Asta deoarece, în urmă cu câteva zile, autorităţile publice locale din municipiul Vulcan au demarat lucrările de modernizare şi pentru această arteră rutieră secundară din zona de sud-est a oraşului.

Vechea străduţă din spatele fostului complex comercial “Mercur” care asigură accesul auto dinspre str. Nicolae Titulescu în cartierul Coroeşti, una din puţinele străzi construite din piatră care au mai rămas în municipiul Vulcan a intrat, de câteva zile în reparaţii capitale. Edilii spun că până la venirea iernii şi această stradă va fi modernizată, împreună cu trotuarele aferente. Potrivit primarului din Vulcan, pentru reabilitarea acestui drum fondurile sunt de la bugetul local.

Anul 2015 va consemna o nouă etapă majoră în ceea ce priveşte reabilitarea şi modernizarea drumurilor din Vulcan. “Avem deja proiectul privind modernizarea străzilor din cartierul Cocoşvar, dar vom lucra şi la străduţele şi parcările din zona cartierului de blocuri de lângă Primărie, precum şi în alte zone din municipiul Vulcan unde străzile încă nu au fost reabilitate. Ceea ce pot să le promit vulcănenilor este că, încet dar sigur, tot ceea ce ţine de infrastructura rutieră şi pietonală din oraşul nostru va deveni corespunzător vremurilor pe care le trăim”, dă asigurări primarul municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: