Prima pagină > EXCLUSIV TV > Ambulatoriul şi noua Urgenţă de la Uricani, două obiective sociale majore puse în slujba cetăţenilor

Ambulatoriul şi noua Urgenţă de la Uricani, două obiective sociale majore puse în slujba cetăţenilor

Pentru cetăţenii oraşului Uricani, finalul anului 2014 aduce încă o veste bună. În scurt timp, Ambulatoriul şi Urgenţa din Uricani îşi vor redeschide porţile, după ce aici au fost realizate importante investiţii. Proiectul iniţiat de primarul Dănuţ Buhăescu, ca răspuns la una din cele mai importante solicitări venite din partea cetăţenilor oraşului Uricani, a primit deja de câţiva ani “undă verde” pentru finanţare din fonduri europene. O bună perioadă de timp, probabil şi din piedici puse de adversarii politici, lucrurile au bătut pasul pe loc. Anul 2014 a însemnat în schimb anul în care lucrările au fost demarate şi va fi anul în care Ambulatoriul de specialitate şi Urgenţa din Uricani îşi vor deschide uşile. Primarul oraşului Uricani spune că lucrările realizate aici demonstrează cu adevărat ce înseamnă “lucrul bine făcut”. Unitatea medicală din Uricani va fi un etalon al calităţii. Ea beneficiază de o staţie proprie de epurare (special construită pentru domeniul medical-sanitar), de panouri solare pentru asigurarea independenţei energetice, de o clădire complet modernizată şi corespunzător compartimentată, de instrumentar medical de ultimă generaţie, inclusiv de un ecograf 4D.

Primarul oraşului Uricani spune că odată cu deschiderea acestui centru medical, încă una din promisiunile făcute locuitorilor din Uricani, despre care adversarii săi spuneau că nu va fi posibilă, va fi în scurt timp, pusă la dispoziţia locuitorilor.

Lucian ISPAS

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: