Prima pagină > EXCLUSIV TV > Liberalul Constantin Brânduşe afirmă că modelul Johannis poate avea succes şi în alegerile locale de la Lupeni

Liberalul Constantin Brânduşe afirmă că modelul Johannis poate avea succes şi în alegerile locale de la Lupeni

branduseSuccesul obţinut de candidatul PNL Klaus Johannis în alegerile prezidenţiale demonstrează, în opinia liderului liberal Constantin Brânduşe din Lupeni că puterea votului, mai ales al celor exprimat de tineri, poate genera schimbarea. Brânduşe spune că ani de zile, la Lupeni, PSD-ul a inoculat oamenilor ideea că o schimbare politică nu mai poate fi realizată, că un primar deţine toate “butoanele” electorale, fapt care s-a demonstrat a fi nereal.
“În România tinerii au demonstrat că maşina de vot a PSD poate fi depăşită, dacă există voinţă. Aceste alegeri obligă, în mod evident şi Valea Jiului să-şi reconsidere atitudinea faţă de baronii locali iar, la Lupeni, acest lucru este mai mult decât necesar. La aceste alegeri, candidatul PNL a obţinut ceva mai mult de 30%. Dincolo de rezultat, care arată un trend ascendent firesc al dreptei politice, un lucru este evident: da, se poate ! Cred că următoarele alegeri din România, cele locale, vor demonstra şi la Lupeni că oamenii se pot despărţi de Cornel Resmeriţă şi de atitudinea acestuia faţă de oraş şi cetăţeni. Celor care cred în acest deziderat, le adresez încă de astăzi invitaţia să vină alături de mine, în noul PNL Lupeni, să începem drumul schimbării şi în oraşul nostru”, a declarat Constantin Brânduşe.

Tiberiu VINŢAN

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: