Prima pagină > EXCLUSIV TV > Performanţă la vârsta copilăriei

Performanţă la vârsta copilăriei

DSC_0018_03Performanţa, şi încă nu una oarecare, ci una la nivel naţional, este deja un mod de viaţă şi pentru cele trei fetiţe de la grădiniţa nr. 2 din Aeroport care au fost în centrul atenţiei comunităţii locale la serbarea “Festivalului Toamnei” din acest an. Maia Maria Cojocaru (grupa zero), Raisa Maria Ungureanu (grupa mare) şi Vanesa Porojnicu (clasa I), medaliate recent cu aur şi argint la cel mai important concurs naţional de gimnastică aerobică au avut surpriza de a fi felicitate şi premiate, chiar de către primarul municipiului Petroşani.

“Am fost foarte emoţionat să mă întâlnesc cu trei dintre cele mai bune sportive junioare la gimnastica aerobică din România. Am avut ocazia să le felicit pe cele trei domnişoare care, în afara programului de grădiniţă, sunt ambasadori ai Petroşaniului, prin performanţele lor în plan sportiv.
Consider că pentru performanţele lor de până acum merită premiate de comunitatea pe care o reprezintă la competiţiile sportive. În acest sens voi iniţia un Proiect de Hotărâre pe care am convingerea că toţi consilierii locali îl vor aproba. Pentru copiii noştri merită să facem întotdeauna eforturile necesare pentru a-i stimula şi motiva să facă cât mai multe lucruri bune”, a declarat la acest eveniment primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Potrivit proiectului de hotărâre pe care primarul Petroşaniului îl va prezenta în Consiliul local, cele trei micuţe campioane, precum şi antrenoarea lor, prof. Adriana Popa de la Clubul Copiilor şi Elevilor din Petroşani, urmează să fie premiate de administraţia locală cu câte a 1000 de lei. “Este un premiu pe
care-l acordăm pentru munca acestor copii, pentru prestigiul pe care l-au adus comunităţii locale din Petroşani. Cred că va fi primul lor premiu în bani dar să dea Dumnezeu să fie cât mai multe premii de acest fel”, a mai spus primarul municipiului Petroşani.

Luminiţa ANDRONACHE-VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: