Prima pagină > EXCLUSIV TV > Toma Coconea adună eurocenţi la Monaco în concursul de caritate “No finish line”

Toma Coconea adună eurocenţi la Monaco în concursul de caritate “No finish line”

no-finish-line-toma-coconea-ro-06Apreciatul sportiv al Văii Jiului Toma Coconea este prezent şi anul acesta la concursul de caritate “NO FINISH LINE”, un eveniment sportiv de amploare care se desfaṣoară sub patronajul Principelui Albert de Monaco. Evenimentul a fost iniṭiat în 1999 de Asociaṭia Internaṭională “CHILDREN & FUTURE” care promovează drepturile copiilor defavorizaţi şi are ca scop strîngerea de fonduri pentru susţinerea copiilor aflaţi în suferinţă şi din din zonele foarte sărace.

Competiţia, începută deja pe 15 noiembrie, la Port Hercule din Monaco mobilizează un număr foarte mare de participanṭi, iar principiul competiṭiei este unul simplu: fiecare participant trebuie sa parcurgă cât mai mulṭi kilometri în alergare pe circuitul de 1400 m care este deschis 24/24 ore timp de 8 zile, iar fiecare kilometru parcurs aduce o donaṭie de 1,15 euro pentru susţinerea acestor cauzele. Cu cât reuşește să alerge mai mulţi kilometri, cu atît mai mari vor fi fondurile strânse de fiecare participant în parte.

Începînd cu anul 1999 cînd a avut loc prima ediṭie, sumele care s-au strîns de-a lungul timpului de la donatori sau de la sponsori sunt fantastice iar rezultatele în unele cazuri în care s-au investit aceşti bani au fost excepţionale. S-au alergat în total 1.518.830 de km şi s-au strîns din donaţii 1.628.000 de euro care au fost investiţi în proiecte dedicate copiilor din zonele subdezvoltate sau cu probleme grave de sănătate.

În 2014 cursa se desfăşoară între 15 i 23 noiembrie, iar printre cei  peste 10.000 de participanţi din toată lumea se numărăr şi Toma Coconea şi Daniel Hălăstăuan din Valea Jiului.

Lucian ISPAS

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: