Prima pagină > EXCLUSIV TV > Vulcanul la raport în faţa “generalului iarnă“

Vulcanul la raport în faţa “generalului iarnă“

10350403_722982644445021_1111608967966537100_nÎncurajate de acţiunea similară derulată de câţiva ani de primarul din Petroşani, autorităţile locale ale municipiului Vulcan au vrut la rândul lor să demonstreze cetăţenilor din localitate că sunt pregătite, cu tot ceea ce este necesar, pentru a da piept cu capriciile iernii. În acest sens, la finele săptămânii trecute, după prima noapte în care câţiva fulgi de nea au căzut peste Vulcan, primarul Gheorghe Ile a chemat la raport responsabilii în sarcina cărora cade activitatea de deszăpezire a oraşului şi în această iarnă.

Pregoterm, firma de gospodărie a Consiliului local Vulcan, a dislocat pe bulevardul Mihai Viteazu, chiar în faţa sediului Primăriei, aproape întregul arsenal de utilaje care vor acţiona pe străzile şi trotuarele din oraş astfel încât iarna să nu pună probleme de circulaţie cetăţenilor şi şoferilor. Potrivit directorului general al Pregoterm SA Vulcan, Marius Danci, firma dispune din punct de vedere tehnic de patru lame de deszăpezire plus una închiriată, un plug tractat şi două maşini de intervenţie, două freze şi două răspânditoare pentru trotuare, care pot acţiona simultan, în caz de nevoie, pe drumurile din Vulcan, în activităţile specifice de iarnă. La aceste utilaje, potrivit directorului general al Pregoterm, pe lângă personalul deservent, o grupă de 24 de muncitori, cu lopeţi şi alte unelte specifice sunt pregătiţi să intervină pentru câşţigarea bătăliei cu iarna. În plus, 240 de tone de sare, 140 de tone de nisip şi 50 de tone de amestec de sare şi nisip se află deja stocate în depozitele Pregotermului, gata pentru a fi utilizate, la nevoie, ca material antiderapant, pe străzile Vulcanului.
Toate aceste lucruri i-au fost prezentate de către societatea din subordinea Consiliului local Vulcan, Pregoterm SA, şi primarului municipiului Vulcan, Gheorghe Ile. Directorul Pregoterm a mai precizat că, dincolo de dotări, pentru succesul intervenţiei pe timp de iarnă, a fost întocmit şi un Plan de Acţiune, în baza căruia se vor derula activităţile de deszăpezire. “Totul este pus la punct, până în cele mai mici amănunte. Ştim ce utilaje avem, ştim de de personal dispunem, avem un plan bine definit în baza căruia vom acţiona şi pot să vă spun că suntem bine pregătiţi pentru ca iarna nu doar să nu ne ia prin surprindere, dar chiar să câştigăm bătălia cu vremea, oricât ar fi ea de capricioasă”, a declarat Marius Danci, directorul Pregoterm.

La rândul său, primarul municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile se declară mulţumit de felul în care Pregotermul este pregătit pentru intervenţiile specifice sezonului de iarnă. “Încurajat de ceea ce am văzut astăzi, de modul în care cei de la Pregoterm şi cei din cadrul Serviciului de Gospodărie al Primăriei Municipiului Vulcan au înţeles să abordeze pregătirile pentru sezonul de iarnă, îndrăznesc să afirmă că atât şoferii cât şi pietonii vor putea circula în siguranţă în această iarnă pe străzile şi drumurile din Vulcan. Am dorit să facem această inspecţie a modului în care se pregăteşte sezonul de iarnă la Vulcan, în plin centrul oraşului, pentru ca toţi cetăţenii să vadă seriozitatea cu care este abordată această chestiune în municipiul nostru”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: