Prima pagină > EXCLUSIV TV > Straja la capacitate de peste 70% pentru sărbătorile de iarnă

Straja la capacitate de peste 70% pentru sărbătorile de iarnă

10420186_898391123518798_407444166235176039_nŞi în acest an, una dintre destinaţiile preferate ale turiştilor români pentru sărbătorile de iarnă este staţiunea Straja din Valea Jiului. În acest moment, potrivit informaţiilor prezentate de Emil Părău, cel mai important investitor în turism din zonă, staţiunea Straja este deja rezervată la aproximativ 70% din capacitate pentru Crăciun şi Revelion.

Emil Părău spune că şi în acest an preţurile propuse de cabanieri pentru cele două importante sărbători de iarnă sunt absolut rezonabile. Spre exemplu, la Cabana Montana, pentru un sejur de 3 nopţi cu demipensiune de Crăciun preţul pachetului turistic este de numai 400 de lei/persoană, în timp ce pentru un sejur de 4 nopţi cu pensiune completă şi masa de Revelion inclusă costă 1000 de lei/persoană. Pachetele speciale de sărbători, dar şi alte pachete turistice destinate sezonului turistic de iarnă în staţiunea Straja au fost prezentate de firma Comexim R SRL Lupeni şi la Târgul Naţional de Turism care a avut loc în luna noiembrie la Bucureşti.

Emil Părău spune că, în plus, pentru oaspeţii staţiunii Straja au fost pregătite şi o serie de surprize. “De asemenea, suntem în grafic cu amenajarea pârtiilor, a instalaţiilor care deservesc schiorii şi, după primele semne ale iernii, aşteptăm acum ca în staţiune să mai cadă zăpada, astfel încât să-i putem aştepta pe turişti conform tuturor aşteptărilor pe care le au de la staţiunea Straja”, spune Emil Părău.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: