Prima pagină > EXCLUSIV TV > Managerul Petrom, doamna Mariana Gheorghe va fi „Cetăţean de onoare” al municipiului Petroşani

Managerul Petrom, doamna Mariana Gheorghe va fi „Cetăţean de onoare” al municipiului Petroşani

mariana-gheorghe-300x200Municipiul Petroşani va mai avea un cetăţean de onoare. Acest titlu onorific îi va fi decernat managerului unei companii petroliere. Mariana Gheorghe va primi această distincţie. Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, ne spune care sunt considerentele care au stat la baza acestei decizi.

“Pentru ziua de joi vom avea pe ordinea de zi un proiect in legatura cu doamna Mariana Gheorghe care este managerul companiei Petrom, doamna este din Valea Jiului. la momentul de fata este cel mai bun manager din Romania in topul Forbes, este catalogata drept cea mai puternica femenie din Romania si este o mare onoare pentru noi ca dansa a acceptat acest titlu”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Mariana Gheorghe este prima femeie manager general al Petrom. Începând cu 15 iunie 2006, Mariana Gheorghe este noul director general executiv al PETROM, înlocuindu-l pe Gheorghe Constantinescu, numit consilier al președintelui OMV, Wolfgang Ruttenstorfer. Responsabilitățile ei includ: Afaceri Corporative și Conformitate; Comunicare și Sustenabilitate; Juridic; Strategie, Dezvoltare Corporativă și Relația cu Investitorii; Sănătate, Siguranța Muncii, Securitate și Mediu; Resurse Umane; Achiziții Operaționale; Afaceri Publice Corporative și de Reglementare.
Este primul executiv român și singurul manager din Europa de Sud-Est care a intrat în clasamentul celor mai puternice femei din lumea internațională a afacerilor, pe locul 27, în topul alcătuit de revista Fortune.

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: