Prima pagină > EXCLUSIV TV > Camera de Comeţ şi Industrie Hunedoara organizează joi, 27 noiembrie, la Deva, Topul Judeţean al Firmelor

Camera de Comeţ şi Industrie Hunedoara organizează joi, 27 noiembrie, la Deva, Topul Judeţean al Firmelor

Joi, 27 noiembrie 2014, începând cu ora 16:30, la Restaurant SAVA din Deva, Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara, la fel ca toate Camerele Teritoriale din România, organizează festivitatea de premiere a firmelor din judeţ care au obţinut rezultate deosebite din activitatea desfăşurată în anul precedent, pe baza situaţiilor financiare depuse de agenţii economici pentru anul 2013.

Festivitatea de premiere Topul Firmelor a devenit cel mai important eveniment de business din judeţ, cartea de vizită a performanţei şi succesului în afaceri, care reuneşte anual peste 150 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului economic şi de afaceri, mediului politico-administrativ, social şi massmediei locale.

La ediţia din acest an, alături de noi, va fi prezent domnul FLORIN JIANU – Ministru pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, care va înmâna personal premianţilor trofeele şi diplomele de premiere.

Ajuns la ediţia a XXI-a, Topul Firmelor din judeţul Hunedoara este un eveniment optimist prin definiţie, ce promovează afaceri de succes, care contribuie real la stimularea consumului şi a creşterii economice, selectate pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional, implementată de întregul Sistem Cameral românesc, în toate judeţele ţării.

Topul firmelor din judeţul Hunedoara, se fundamentează pe valori actuale precum performanţa, libera iniţiativă, cultura organizaţională, inovarea, educaţia – imperative ale mediului de afaceri al zilelor noastre.

Organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara, instituţie preocupată în permanenţă de sprijinirea şi reprezentarea firmelor din judeţ, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, acest Top constituie un mijloc eficient de a promova activ firmele locale, care au obţinut în fiecare an rezultate economice foarte bune.

Metodologia care a stat la baza clasificării firmelor este unică pe ţară, bazându-se pe rezultatele financiare ale fiecărei firme pe anul 2013, înregistrate la Ministerul Finanţelor Publice. Datele de identificare ale firmelor provin de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, domeniul de activitate din bilanţurile acestora, iar actualizarea lor s-a făcut în baza declaraţiilor comercianţilor.

Criteriile de grupare au fost stabilite în funcţie de domeniile de activitate şi mărimea firmei, indicatorii de eficienţă au luat în considerare cifra de afaceri, profitul de exploatare, rata profitului curent, eficienţa utilizării resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienţa utilizării capitalului angajat.

La întocmirea clasamentului din acest an au participat 11.725 societăţi comerciale, societăţi cooperative/organizaţii cooperative, institute de cercetare şi regii autonome, dintre care, după aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selecţionate conform metodologiei 1.970 de firme, 880 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 5 locuri, pe domenii de activitate şi clase de mărime. Toate firmele incluse în Topul Judeţean al Firmelor participă la Topul Naţional al Firmelor, la care sunt premiate 30 de firme hunedorene din care 10 firme ocupă prima poziţie.

Şi în acest an premiem 10 firme în cadrul Topului Investitorul Anului şi cele mai bune 10 firme din judeţ, în cadrul TOP 10. De asemenea, premiem primele 10 firme exportatoare din judeţ, pe baza valorilor exporturilor directe în cadrul Topului exportatorilor direcţi.

Lista cu firmele premiate o veţi putea găsi în Catalogul Topul firmelor din judeţul Hunedoara, 2014, care este editat cu această ocazie. La festivitatea de premiere şi-au anunţat prezenţa peste 80 de firme, iar seara se va încheia cu o cină festivă, un scurt program artistic şi cu extragerea, în cadrul Tombolei, a câştigătorilor premiilor oferite de sponsori.

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: