Prima pagină > EXCLUSIV TV > Primarul Petroşaniului preocupat de activitatea minerilor de la mina Livezeni

Primarul Petroşaniului preocupat de activitatea minerilor de la mina Livezeni

tirmina2Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi a intrat astăzi în subteranul EM Livezeni pentru a avedea la faţa locului care sunt progresele pe care au reuşit să le facă ortacii de aici de la ultima sa „inspecţie” în subteran, care a avut loc în primăvara acestui an. Tiberiu Iacob Ridzi spune că activitatea minerilor de la Livezeni este extrem de importantă pentru întreaga comunitatea din Petroşani şi, din acest considerent, primarul Petroşaniului se arată interesat de felul în care decurg lucrurile la această exploatare minieră. În plus, o bună parte dintre minerii de la Livezeni sunt foşti ortaci ai actualului primar al Petroşaniului care şi-a început activitatea profesională la această mină.

La ieşirea din subteran, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a făcut şi câteva declaraţii de presă. În primulo rând, Tiberiu Iacob Ridzi a declarat că evenimentul de astăzi este o promisiune onorată faţă de minerii de la această mină. „Am promis in luna iunie ca voi reveni la mina Livezeni, sa vad cum evolueaza lucrul la stratul de carbune 13, unul dintre cele mai bune straturi de huila din Valea Jiului. Am facut acest lucru in cursul acestei zile. Ceea ce au reusit sa faca toti cei ce sunt implicati in acest efort aproape supraomenesc de a recupera complexul mecanizat pe care il vor repune in functiune, este din punctul meu de vedere extraordinar. Este o munca titanica facuta cu multa pasiune si mult profesionalism. Personal ii apreciez pe toti in mod egal, atat pe brigadieri cat si pe conducatorii lor pentru aceasta asumare care fara nici o exagerare, are dimensiuni eroice. Mai mult de atat nu se poate face. Riscul la care se expun toti cei ce lucreaza la stratul nr. 13 este mare in fiecare clipa deoarece stratul 13 este un strat de carbune cu grad de periculozitate mare in exploatare. Le-am vorbit tuturor celor cu care m-am intalnit si le-am cerut sa puna mai presus de orice efort, de orice asumare, securitatea vietilor lor. Le-am cerut sa fie foarte atenti, sa lucreze cu prudenta pentru a-si proteja propriile vieti care sunt mai pretioase decat orice performanta profesionala.
Recuperarea complexului mecanizat de la stratul 13 este o reusita. Insa, pentru ca activitatea de productie sa fie eficienta, este nevoie de o investitie intr-un complex mecanizat cu adevarat performant, la parametri tehnici optimi. Reiterez cu aceasta ocazie opinia mea legata de nevoia urgenta de investitii in mineritul Vaii Jiului implicit la mina Livezeni. Mesajul meu si al tuturor celor ce sunt cu adevarat interesati ca mineritul sa continue a fost si este acelasi fata de toti cei ce trebuie sa isi asume existenta nu doar a activitatii miniere dar si a tuturor celor ce traiesc din aceasta activitate si sper ca aceste mesaje sa aiba ecoul necesar la nivelul tuturor celor ce decid soarta mineritului din Valea Jiului”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Primarul municipiului Petroşani va reveni şi vineri 28 noiembrie la mina Livezeni, unde va comemora, alături de ortaci, victimele celei mai grave deflagraţii care au avut loc în subteranul acestei mine.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: