Prima pagină > EXCLUSIV TV > Liceenii de la Liceul “Retezat” din Uricani au demonstrat la “Balul Bobocilor” că sunt şi frumoşi, şi isteţi !

Liceenii de la Liceul “Retezat” din Uricani au demonstrat la “Balul Bobocilor” că sunt şi frumoşi, şi isteţi !

1660453_881730568513117_8552351780787979303_nPentru al doilea an consecutiv, tinerii de la Liceul “Retezat” din Uricani au pus în scenă un spectacol de zile mari în faţa colegilor, a profesorilor şi părinţilor care au umplut sala de spectacole a Casei de cultură din Uricani, la “Balul Bobocilor”. Ediţia din acest an a avut ca temă personajele Disney, iar bobocii şi boboacele de la tânărul liceu uricănean au demonstrat că sunt şi frumoşi, şi isteţi, dând viaţă unor personaje de desene animate, în cel mai original mod cu putinţă.

Organizat sub coordonarea directorului Liceului “Retezat”, prof. Vasile Pătrăşcoiu şi cu sprijinul Primăriei şi Consiliului local al oraşului Uricani, Balul Bobocilor reprezintă una dintre cele mai apreciate manifestări cultural-artistice şi de divertisment înscrise în calendarul acţiunilor de acest fel din oraşul Uricani. Primarul oraşului Uricani, Dănuţ Buhăescu apreciază că “activităţile tinerilor de la liceul “Retezat”, numeroase şi inedite, nu fac altceva decât să confirme că atunci când am decis ca toate aceste activităţi extraşcolare ale tinerilor noştri să fie susţinute şi de administraţia locală, am făcut o alegere înţeleaptă. Sunt mândru de tinerii oraşului nostru şi vreau să-i felicit pentru verva şi talentul lor, pe care ni le demonstrează de fiecare dată când se iveşte ocazia.”

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !