Prima pagină > EXCLUSIV TV > Şi în Valea Jiului, modelul lucrului bine făcut este adoptat cu succes de Apa Serv

Şi în Valea Jiului, modelul lucrului bine făcut este adoptat cu succes de Apa Serv

10613119_346895725492569_3127838064149645014_nO parte din exemplul lucrului bine făcut într-o Românie responsabilă faţă de cetăţenii săi şi faţă de fondurile generoase puse la dispoziţie de Uniunea Euriopeană pentru modernizarea infrastructurii, este şi proiectul derulat de Apa Serv Valea Jiului privind “Extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare.”

Dacă mai era nevoie de încă o demonstraţie în acest sens, atunci aceasta a fost făcută chiar la finele săptămânii trecute când, cu 6 luni înainte de termenul prevăzut în contractul de finanţare, Apa Serv Valea Jiului a făcut recepţia finală pentru proiectul prin care a fost realizată “Extinderea şi reabilitarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în aglomerarea Petroşani – Municipiul Petrosani”.

În cadrul acestui contract au fost executate următoarele categorii de lucrări:
– Extindere şi reabilitare retele apa: 12,203,30 km;
– Branşamente: 406 buc;
– Extindere şi reabilitare reţele canalizare: 26.408,20 km;
– Racorduri: 1363 buc;
– 2 staţii de pompare apa uzată;
– conducte de refulare apa uzata: 653 m;
Lucrările la reţeaua de apă s-au derulat pe 10 străzi din cadrul municipiului Petroşani, iar lucrările la reţeaua de canalizare s-au executat pe 56 de străzi din cadrul Municipiului Petroşani, iar la finalizarea acestora câteva sute de familii din municipiul Petroşani beneficiază acum de infrastructura unor servciii fără de care civilizaţia europeană modernă nu mai poate fi concepută.

Un aspect la fel de important este şi acela că toate aceste lucrări, însumând 26.149.999 lei (fara TVA) au fost realizate de o firmă din Valea Jiului, SC Zona D SRL Petroşani, care a câştigat licitaţia privind dezvoltarea acestor lucrări. Iar şi mai important este faptul că lucrările efectuate de specialiştii firmei din Petroşani au, la rândul lor, o ţinută de înaltă calitate, de nivel european. De altfel, reprezentanţii firmei conduse de Doru Tamaş recunosc că, în implementarea acestui proiect, ca în foarte multe alte obiective similare din Valea Jiului, s-a lucrat “ca la carte”, cu meticulozitate şi cu echipamente de ultimă generaţie aduse chiar din Germania.

La recepţia lucrărilor, eveniment care a avut loc în două zone din Petroşani, respectiv zona Dărăneşti şi zona Maleia, a fost prezent şi directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram. Acesta a declarat că “finalizarea acestor noi obiective realizate prin fonduri europene contribuie la îmbunătăţirea serviciilor prestate de SC Apa Serv Valea Jiului SA, beneficiarul proiectului, la extinderea ariei de acoperire cu infrastructură şi la îmbunătăţirea calităţii apei, serviciilor şi mediului şi conformarea la cerinţele stipulate de Directivele Europene în domeniu. Îndeplinirea obiectivelor stabilite prin contract a fost posibilă numai printr-o cooperare activă între părţile implicate, o înţelegere corectă şi completă a problemelor apărute pe parcursul perioadei de implementare şi o rezolvare pozitivă a acestora. Supervizarea lucrărilor a fost asigurată de SC D&D Safe SRL Petroşani, iar constructorul a fost SC Zona D SRL Petroşani, cărora le mulţumesc pentru lucrul bine făcut.”

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: