Prima pagină > EXCLUSIV TV > După 20 de ani, GEROM rămâne un etalon al mediului de afaceri din Valea Jiului

După 20 de ani, GEROM rămâne un etalon al mediului de afaceri din Valea Jiului

1888491_895304387171172_8956168706296479288_nContinuator al unei activităţi industriale de excepţie derulată în secolul al XX-lea în Valea Jiului de Atelierele Centrale din Petroşani şi UMIROM, grupul GEROM a sărbătorit, zilele trecute, aniversarea a 20 de ani de când evoluează pe piaţa de business din Valea Jiului. Sunt două decenii despre care Mihai Melczer, directorul general al GEROM, spune că au fost frumoşi, dar extrem de dificili pe o piaţă de afaceri în general ostilă. Chiar şi aşa, GEROM a reuşit să se impună pe piaţa de afaceri din Valea Jiului, ca fiind un partener de excepţie, de multe ori indispensabil, în mod special în realţia cu exploatările miniere de aici.

La aniversarea celor 20 de ani de activitate, oamenii de la GEROM au reuşit să demonstreze, prin organizarea unui eveniment de excepţie că, dincolo de luminile şi umbrele de pe piaţa afacerilor locale, şi-au câştigat un binemeritat loc de cinste în rndul comunităţii locale, a mediului de afaceri, a societăţii civile din Petroşani, Valea Jiului şi judeţul Hunedoara. Nu este un secret pentru nimeni că o bună parte din performanţele economice şi sociale ale grupului de firme GEROM se datorează fondatorului acestora, dl. Aurelian Serafinceanu. Nu întâmplător sau poate tocmai de aceea evenimentul festiv organizat de GEROM la aniversarea celor două decenii de activitate a fost onorat de o serie de personalităţi ale vieţii publice din Valea Jiului. Şi, în mod cert, nu întâmplător sau poate tocmai de aceea, reputatul prof.univ.dr.ing. Nicolae Iliaş a ţinut să-i confere preşedintelui Grupului GEROM, Aurelian Serafinceanu, nu doar un remarcabil “laudatio”, ci şi însemnele unei înalte distincţii conferite de Academia Oamenilor de Ştiinţă din România.

După 20 de ani, bilanţul GEROM arată că acesta rămâne un etalon al mediului de afaceri din Valea Jiului şi, asemeni coloanei infinite a lui Brâncuşi care s-a născut în atelierele actualului Gerom Petroşani, îşi continuă evoluţia în viaţa economică şi socială a acestei comunităţi.

La mulţi ani, GEROM !

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: