Prima pagină > EXCLUSIV TV > Preşedintele CJ Hunedoara a fost arestat !

Preşedintele CJ Hunedoara a fost arestat !

Procurorii au dispus reţinerea preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ pentru următoarele 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat magistraţilor cu propunerea de arest preventiv pentru 29 de zile.

Mircea Moloţ este urmărit penal pentru trafic de influenţă în formă continuată, luare de mită, abuz în serviciu, spălare de bani, conflict de interese şi deţinere fără drept a unui document ce conţine secrete de stat.

În acelaşi dosar sunt urmăriţi penal vicepreşedintele CJ, Tiberiu Balint (la rândul său reţinut de procurori cu propunere de arestare preventiivă pentru 29 de zile), ginerele lui Mircea Moloț, Robertto Venter (şi acesta reţinut de DNA), administratorul SC TRANS CONSTRUCT SRL, Emanoil Milică Pup, directorul general al SC APAPROD SA, Victor Arion, administratorul SC VIVA CONSTRUCT SRL, Vasile Axinte şi administratorul SC FABIMAR PRESTCOM SRL, Mariana Frăţilescu.

Avocatul presedintelui CJ Hunedoara, Radu Chirita, a declarat la iesirea de la DNA, referitor la acuzatia ca se dadeau bani preferential comunelor, ca “nu s-au dat bani preferential comunelor. Acuzatia care o stiti voi este hilara. in acea sedinta s-au alocat bani pentru 40 de primarii. si nu Mircea Molot a dat banii singur, ci intreg Consiliul Judetean. Acuzatiile aduse nu sunt sustinute si au fost formulate pe baza unor documente contabile care nu atesta nimic ilegal. In ceea ce priveste documentul “strist secret” despre care se spune ca a fost gasit la Mircea Molot, nici eu si nici clientul meu nu stim nimic despre el. il vom vedea maine la instanta”.

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: