Prima pagină > EXCLUSIV TV > De Moş Nicolae, la Petroşani s-a dat startul sărbătorilor de iarnă

De Moş Nicolae, la Petroşani s-a dat startul sărbătorilor de iarnă

1488888_711172612313120_6933832421032522439_nCâteva sute de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici au venit vineri seara în Parcul Central “Carol Schreter” din Petroşani pentru a participa la momentul simbolic al pornirii iluiminatului ornamental din Petroşani, moment care dă startul oficial al sărbătorilor de iarnă în această localitate.

Ca de fiecare dată, primarul Tiberiu Iacob Ridzi şi-a dorit să împartă bucuria momentului cu toţi copiii prezenţi în parc, lansându-le acestora invitaţia de a urca pe scenă alături de el pentru a apăsa butonul magic care aprinde luminile de sărbătoare de la Petroşani. Vineri am reuşit ,cu ajutorul preţios al copiilor, să-i luminăm calea lui Moş Nicolae, pe care copiii l-au aşteptat conform tradiţiei, cu ghetuţele lustruite, să le aducă daruri, dacă desigur au fost cuminţi. Am aprins luminiţele de sărbătoare în Parcul Carol Schreter şi pe bulevard, dar simbolic ne-am reaprins cu toţii luminiţele sufletelor, pentru ca frumuseţea acestei perioade din an să strălucească cât mai tare, în comunitatea noastră”, ne-a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru iluminatul ornamental de sărbători, la Petroşani au fost achiziţionate anul acesta instalaţii şi ornamente noi, dar şi cele vechi au fost montate, astfel încât lumina sărbătorilor de iarnă să strălucească în cât mai multe din cartierele oraşului, nu doar pe centru.

În premieră, anul acesta la Petroşani, pe Centrul Civic, în zona squarului din vecinătatea Teatrului Ion D. Sîrbu a fost deschis şi un minitârg de Crăciun, cu produse specifice (dulciuri, vin fiert, ceai etc.) care va funcţiona până anul viitor, la Sf. Ion.

Aprinderea iluminatului stradal ornamental consemnează, la Petroşani, ca în fiecare an, startul unei luni întregi de activităţi culturale, artistice şi de divertisment, la care sunt aşteptaţi să participe cât mai mulţi cetăţeni ai urbei.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: