Prima pagină > EXCLUSIV TV > KLAVIER ART – concert pe muzică de pian la Petroşani

KLAVIER ART – concert pe muzică de pian la Petroşani

Mircea Logojan CastigatorulMarelui PremiuVineri şi sâmbătă a avut loc la Petroşani ediţia a III-a a concursului de pian pentru copii organizat de Primăria şi Consiliul local al Municipiului Petroşani, Asociaţia “Klavier Art”, Şcoala gimnazială “I.G.Duca”-Petroşani şi Muzeul Naţional “George Enescu”-Bucureşti, sub genericul KLAVIER ART.

Prezent la ceremonia de deschidere a concursului, primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi s-a arătat deosebit de încântat de faptul că într-un oraş industrial de provincie, muzica clasică a reuşit nu doar să stârnească un interes deosebit, ci să formeze, graţie unor dascăli de excepţie, tineri talentaţi care confirmă la concursurile naţionale şi internaţional de muzică clasică. “Şi succesul acestui proiect artistic de exepţie, dar şi felul în care profesorii şi copiii de la mica noastră “şcoală de artă” din Petroşani ne aduc bucurii prin concertele lor şi satisfacţii prin succesele obiţinute, ne-au convins să ducem mai departe tradiţia acestui concurs şi, în acest context, am luat decizia să achiziţionăm, anul viitor, şui un pian performant pentru aceşti copii minunaţi”, a declarat, în discursul său, primarul Petroşaniului.

La ediţia din acest an a concursului Klavier Art de la Petroşani au participat 33 de elevi din Bucureşti, Târgu-Jiu, Gheorghieni, Deva, Hunedoara şi Petroşani.
Anul acesta, Marele Premiu i-a revenit lui LOGOJAN MIRCEA, elev în clasa a VIII-a la Liceul Sigismund Toduţă din Deva, cls.prof. Doina Ona.

Juriul, alcătuit din pianişti şi profesori de la Universitatea Naţională de Muzică şi Colegiul Naţional de Arte “Dinu Lipatti”-Bucureşti şi de la Şcoala gimnazială“I.G.Duca” din Petroşani, a acordat tuturor profesorilor participanţi diplome de excelenţă.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: