Prima pagină > EXCLUSIV TV > Lecţia de voluntariat a primarului Tiberiu Iacob Ridzi

Lecţia de voluntariat a primarului Tiberiu Iacob Ridzi

Prezenţa primarului municipiului Petroşani alături de copiii cu nevoi speciale care frecventează “Casa Pollicino” a devenit deja un lucru firesc pentru aceştia. De câte ori are ocazia, primarul Petroşaniului derulează activităţi de voluntariat în cadrul acestei instituţii sociale de excepţie, dând o mână de ajutor personalului de la bucătărie sau implicându-se în activităţile educaţionale cu copiii.

La fel s-a întâmplat şi la începutul acestei luni când, în ajun de Moş Nicolae, Tiberiu Iacob Ridzi a ajuns din nou la Casa Pollicino pentru a da o mână de ajutor. “Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă de la Casa Pollicino, sunt un prilej să îmi aduc şi eu o contribuţie modestă. De data aceasta, doamnele care au grijă de copiii de aici m-au provocat să facem împreună sarmale. Partea care mi-a revenit a fost cea de împachetat carnea în foile de varză. Nu-i tocmai greu, dar nici foarte uşor. Dar, într-un final, bucuria şi mulţumirea sufletească a faptului că ai putut fi de folos unor copiii absolut deosebiţi este una deosebită şi vă invit pe fiecare dintre cei care doriţi să experimentaţi aceste sentimente să o faceţi, fie la Casa Pollicino, fie în alte instituţii de cest fel”, spune primarul.

Ca o dovadă a faptului că atunci când dăruieşti dragoste, primeşti dragoste, primarul Petroşaniului a fost nu doar primit de copii în atelierul de confecţionat felicitări de Crăciun, ci a fost unul dintre fericiţii destinatari ai unor astfel de felicitări, oferite cu dragoste de copiii de la Pollicino.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: