Prima pagină > EXCLUSIV TV > Pentru copiii de la organizaţia “Salvaţi copiii” din Petrila, anul acesta Moş Nicolae a fost liberal

Pentru copiii de la organizaţia “Salvaţi copiii” din Petrila, anul acesta Moş Nicolae a fost liberal

10805705_611766138946665_9174957932205127093_nPuţini sunt, din păcate, oamenii politici care simt nevoia de a face acte de caritate doar din dorinţa de a face un bine, doar din nevoia de a-şi umple sufletele de fericire prin bucuria celor care au primit darul dat din suflet.

Din fericire, astfel de oameni, pentru care viaţa politică înseamnă mai mult decât disputele cu adversarii sau goana după voturi, se regăsesc în frumoasa echipă a PNL Petrila. Aici, oamenii par să se fi adunat sub stindardul galbel-albastru al mişcării liberale după alte criterii decât cele care reprezintă astăzi clasa politică românească. La PNL Petrila, politica se face cu discernămân, cu raţiune, dar în multe momente de peste an, se face şi cu suflet, şi cu responsabilitate socială.

Încă o dovadă a acestei realităţi care marchează activitatea PNL Petrila s-a materializat de Moş Nicolae, ziua în care liberalii de la Petrila au fost alături de copiii de la Organizaţia “Salvaţi copiii” din Petrila, cărora le-au adus cadouri (jucării şi dulciuri) şi împreună cu care au sărbătorit praznicul Sfântului Nicolae. Alături de echipa PNL din Petrila (în frunte cu preşedintele Costel Avram, cu liderul organizaţiei de femei, Doiniţa Bălănesc şi liderul organizaţiei de tineret, Daniel Preda) s-au aflat şi scriitorii Florin Iaru, Ioan Lascu, Ioan Hirghiduş şi Marian Boboc.

“Nici un efort nu este prea mare atunci când ai posibilitatea să le faci unor copiii o bucurie, mai ales când este vorba despre copii care nu au foarte multe momente de bucurie în viaţa lor de zi cu zi. Mă bucur că şi de Moş Nicolae noi am reuşit să facem acest lucru, nu din raţiuni politice, ci pur şi simplu pentru că suntem oameni care credem că e bine să faci bine, atunci când Dumnezeu îţi dă o astfeld e şansă”, a declarat Costel Avram, liderul liberalilor din Petrila.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: