Prima pagină > EXCLUSIV TV > Mircea Moloţ a fost suspendat din funcţiile de copnducere de la CJH şi PNL Hunedoara

Mircea Moloţ a fost suspendat din funcţiile de copnducere de la CJH şi PNL Hunedoara

molot foto AgerpresLa scurt timp după instituirea măsurii de arest lşa domiciliu aplicată de judectării Curţii de Apel Alba Iulia pentru persoanele suspectate de procurorii DNA de fapte de corupţie în dosarul lui Mircea Ioan Moloţ, instituţia Prefectului judeţului Hunedoara a dispus suspendarea acestuia din funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean Hunedoara.

Potrivit prevederilor legale, până la soluţionarea cauzei penale a preşedintelui CJ Hunedoara, atribuţiile acestuia trebuie preluate de primul vicepreşedinte din structura organizatorică a instituţiei. La Consiliul judeţean Hunedoara, acesta ar fi tebuit să fie Tiberiu Balint, însă acesta a demisionat din forul legislativ hunedorean la finele săptămânii trecute şi, în plus, Prefectura a dispus şi suspendarea acestuia din funcţie, având în vedere că şi asupra sa a fost instituită procedura arestului la domiciliu.

În faţa acestei situaţii,cel puţin până la desemnarea unui nou vicepreşedinte al CJH în locul lui Tiberiu Balint, instituţia urmează să fie condusă, interimar, de al doilea vicepreşedinte, Dorin Gligor.

Liderii organizaţiilor locale ale liberalilor din judeţul Hunedoara s-au reunit ieri în şedinţă de urgenţă pentru a analiza situaţia creată şi pentru a căuta soluţiile adecvate pentru ieşirea din impas. În cadrul întâlnirii liderilor PNL din judeţ, cu majoritate de voturi, ec. Vetuţa Stănescu a fost nominalizată de funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, în locul rămas vacant după demisia lui Tiberiu Balint.

Propunerea urmează să fie supusă plenului Consiliului Judeţean Hunedoara în prima şedinţă a legislativului judeţean. Dacă va fi desemnată vicepreşedinte, Vetuţa Popescu va conduce, împreună cu Dorin Gligor activitatea Consiliului Judeţean Hunedoara până la organizarea de noi alegeri pentru desemnarea viitorului preşedinte.

Vetuţa Stănescu are 45 de ani, este căsătorită, este economist şi director financiar-contabil al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva, fiind membru al PNL şi consilier judeţean din anul 2012.

Liberalii au decis de asemenea să-l suspende din funcţia de preşedinte al PNL Hunedoara pe Mircea Moloţ până la finalizarea anchetei procurorilor. Atribuţiile acestuia vor fi preluate, cel puţin pentru următoparele 30 de zile, de către deputatul Bogdan radu Ţâmpău, vicepreşedinte al PNL Huneodara.

Mai mulkte detalii despre deciziile liberalilor din judeţul Hunedoara, aflaţio în ediţia tipăîrită a ziarului nostru, care va apărea pe piaţă luni 15 decembrie.

Tiberiu VINŢAN

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: