Prima pagină > EXCLUSIV TV > Vulcănenii au şansa de a fi Moş Crăciun pentru copiii săraci

Vulcănenii au şansa de a fi Moş Crăciun pentru copiii săraci

10849875_549911021810100_7165375400250127502_nLa Vulcan, a fost demarat un proiect social-umanitar, pe care Asociația Eu și Tu pentru Vulcan împreună cu subfiliala de Cruce Roșie din Vulcan şi cu Administraţia Publică Locală îl vor derula în perioada următoare, până la Crăciun. Acțiunea caritabilă vizează colectarea de la cetăţenii cu inima largă, a unor pachete de Crăciu care vor fi distribuite copiiilor vulnerabili din punct de vedere social, din municipiul Vulcan.
Preşedintele Asociaţiei Eu şi Tu pentru Vulcan, Cristian Sigheartău, precizează că în fiecare zi, la Ciuperca de la piața din Vulcan, între orele 13 – 15, până în data de 17 decembrie, grupele de voluntari de la Crucea Roșie, Colegiul Tehnic Mihai Viteazul și Asociația Partida Romilor Pro Europa așteaptă donaţiile celor care vor să dăruiască copilașilor o mică bucurie de Crăciun.
oamenii sunt îndemnaţi să aducăp obiecte în stare foarte bună constând în îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite școlare, cărți, obiecte de igienă personală, ornamente pentru Crăciun.
Prezent la demararea oficială a acţiunii, primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, spune că „un număr de 200 de copii ai comunității din Vulcan se vor bucura de gestul nostru colectiv”. Ile a mulţumit iniţiatorilor acestei acţiuni, care arată că societatea civilă din Vulcan este implicată activ în problemele comunităţii. Aceleaşi mulţumiri au fost adresate elevilor de la școala nr. 5 pentru programul de colinde minunate oferite celor care au fost prezenți la deschiderea acțiunii noastre.

Primarul Gheorghe Ile ăşi exprimă, de asemenea, speranţa că locuitorii din Vulcan vor răspunde acestui proiect caritabil în număr cât mai mare, asumându-şi rolul de Moş Crăciun pentru copiii defavorizaţi ai o0raşului, alături de administraţia locală.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: