Prima pagină > EXCLUSIV TV > Cadoul de… artă

Cadoul de… artă

LICITATIE DE ARTA LA PETROSANIZeci de opere de artă realizate în anul 2014 de artiştii care au fost prezenţi în taberele de creaţie ale Fundaţiei Ianza la Petroşani, Salonic (în Grecia) şi Kronach (în Germania) au fost expuse la galeria de artă “Ianza” din Petroşani, în ultima expoziţie organizată sub auspiciile acestei fundaţii culturale, în acest an.

Ineditul vine din faptul că lucrările unor artişti remarcabili din Valea Jiului, dar şi din alte regiuni ale României sau chiar din Grecia, Germania, Bulgaria, Argentina sau Venezuela au fost puse la dispoziţia iubitorilor de artă într-o inedită expoziţie cu vânzare. “Pentru că ne aflăm în pragul unor sărbători dragi tuturor oamenilor, ne-am gândit că în lista cadourilor de sărbători ale multor oameni şi de la noi, din Valea Jiului, ar putea figura şi unele piese de artă din colecţia noastră. Acesta este motivul pentru care ultima expoziţie din acest an a Fundaţiei Ianza a fost una cu vânzare, iar exponatele au avut un preţ rezonabil, aproape simbolic în multe cazuri”, spune artistul Cristian Sergiu Ianza, preşedintele Fundaţiei Ianza Art din Petroşani.

La rândul său, vicepreşedintele Fundaţiei, jurnalistul Tiberiu Vinţan, apreciază că “prin această expoziție, căreia noi i-am spus şi licitaţie de artă, ne-am dorit să trecem oarecum la nivelul următor în această experienţă culturală de excepţie pe care am avut-o pe tot parcursul acestui an la Petroşani, alături de artişti deosebiţi şi un public minunat.”

Lucian ISPAS

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: