Prima pagină > EXCLUSIV TV > Noul sezon de schi a demarat cu dreptul în staţiunile din Valea Jiului

Noul sezon de schi a demarat cu dreptul în staţiunile din Valea Jiului

10665346_922188481139062_4057067483499879804_nZăpada abundentă care a căzut peste munţii din jurul Văii Jiului în cursul săptămânii trecute, dar şi intervenţia promptă a administratorilor de pârtii din Straja şi Parâng, care au completat stratul de zăpadă cu tunurile de producere a zăpezii artificiale şi au bătut o parte din pârtii, a făcut ca noul sezon de iarnă să se poată deschide cu succes în cele două staţiuni montane din Valea Jiului.

La toate acestea, s-a adăugat o promovare excelentă, în special prin intermediul reţelelor de socializare şi al presei locale, fapt care a condus la un aflux important de turişti, dorinici să pună, pentru prima oară în acest an, picioarele pe schiuri şi schiurile pe pârtie.

În week-end, la Straja au fost deschise pentru iubitorii sportului alb mai multe pârtii de schi precum şi circuitul de tubbing. Doritorii au putut să se bucure de zăpadă şi pe pârtiile pentru săniuţe sau să încerce o bulgăreală în pădurile de brad din jurul staţiunii. Şi cabanierii au pregătit pentru deschiderea sezonului turistic din acest an, oferte speciale pentru turiştii care au ales staţiunea din Lupeni pentru prima tură de zăpadă din acest an.

Şi în Parâng, sezonul turistic a fost pregătit aşa cum se cuvine, cu pârtii bătute şi cabane pregătirte pentru primirea primilor turişti din acest sezon. În plus, în Parâng, din această iarnă, iubitorii muntelui au la dispoziţie o nouă şi modernă instalaţie de telescaun care asigură accesul din zona Cabanei Rusu până în zona domeniului schiabil din staţiunea turistică de la Petroşani.

În staţiunile din Valea Jiului toată lumea se pregăteşte acum pentru întâmpinarea sărbătorilor de iarnă, iar faptul că la munte a nins abundent iar meteorologii estimează că până la Crăciun zonele montane din Valea Jiului vor mai avea parte şi de alte zăpezi, crează cadrul necesar pentru ca şi ultimele bilete disponibile pentru Crăciun şi Revelion în staţiunile de pe Valea Jiului să fie achiziţionate, în zilele următoare, de iubitorii sărbătorilor la munte. Pentru aceştia, gazdele au nu doar oferte, ci şi alte puncte de atracţie speciale.

Lucian ISPAS

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: