Prima pagină > EXCLUSIV TV > 200 de copii din Petroşani vor avea un Crăciun fericit prin solidaritatea comunităţii locale

200 de copii din Petroşani vor avea un Crăciun fericit prin solidaritatea comunităţii locale

10383500_1518054798446490_7251677817372690786_nAsociaţia Casa Pro Urbis din Petroşani a reuşit să finalizeze cu succes şi ediţia din acest an a proiectului social-umanitar intitulat “Fabrica lui Moş Crăciun”. Graţie generozităţii cetăţenilor din comunitatea locală a Petroşaniului, din donaţiile colectate timp de o săptămână de voluntarii asociaţiei la cortul din faţa Primăriei, s-au putut realiza peste 200 de pachete cu alimente, haine şi jucării pentru copiii nevoiaşi din această localitate.

Preşedintele Asociaţiei Casa Pro Urbis, Eduard Wersanski se declară foarte mulţumit de succesul acestei acţiuni care a demonstrat, încă o dată, că oamenii din comunitatea Petroşaniului dovedesc solidaritate cu cei nevoiaşi ori de câte ori se impune acest lucru. “Dragi prieteni, am încheiat cu bine şi ediţia de anul acesta a acţiunii caritabile Fabrica lui Moș Crăciun. Cu ajutorul vostru, al tuturor, am reuşit să ne atingem ţinta de a pregăti pachetele necesare pentru Crăciun, pentru toţi copiii vulnerabili social. Mulțumim tuturor celor ce au răspuns chemării noastre şi vă dorim tuturor ca Anul Nou să vă găsească în pace şi bucurie, cu sufletele larg deschise, dăruitori şi plini de iubire pentru semeni în continuare”, a spus Eduard Wersanski.

Tiberiu VINŢAN

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: