Prima pagină > EXCLUSIV TV > Condiţii mai bune pentru o sănătate mai bună, la Vulcan

Condiţii mai bune pentru o sănătate mai bună, la Vulcan

1002427_178917885602255_793843335_nIniţiativa directorului Spitalului Municipal Vulcan, Cristina Baleia, de a înscrie proiectul privind modernizarea secţiei de Urgenţă în cadrul unei competiţii naţionale iniţiate de grupul petrolier Rompetrol s-a dovedit a fi cheia succesului pentru această investiţie necesară la unitatea spitalicească din municipiul Vulcan.

“Proiectul îşi propune renovarea/reabilitarea unei părţi din Compartimentului de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipiului Vulcan, în vederea realizării circuitelor funcţionale şi dotarea cu aparatură medicală a acestui compartiment. Astfel ne propunem renovarea vestiarelor pentru pacienţi şi personalul medical, cu respectarea circuitelor funcţionale renovarea spaţiului de depozitare montarea de tarchet pe o suprafaţă de 330 mp şi achiziţionarea unui ventilator portabil şi a unui electrocardiograf cu 12 canale. Din dorinţa de a responsabiliză şi conştientiză populaţia cu privire la prevenirea îmbolnăvirilor, vom promova proiectul cu ajutorul partenerului şi a voluntarilor prin informare şi educare”, a declarat directorul Spitalului Municipal Vulcan, Cristina Baleia.

În cadrul proiectului au fost incluse acţiuni de conştientizare a populaţiei pe teme legate de sănătate. În acest sens au fost organizate mai multe seminarii susţinute de cadrele medicale de la spital pentru societatea civilă din Vulcan.

Beneficiarul fondurilor primite de la firma Rompetrol, Spitalul Municipal Vulcan, prin conducerea acestuia, urmăreşte respectarea în totalitate a indicatorilor proiectului. Conform declaraţiei directoarei spitalului, Cristina Baleia, lucarările incluse în proiect vor avea ca rezultat un Serviciu de Urgenţe modern, standardizat, cu circuitele necesare unui spital pentru nivelul anului 2015.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: