Prima pagină > EXCLUSIV TV > Eleganţă, stil şi durabilitate, atuurile colecţiei de mobilier “Merru Collection” de la Simausrom

Eleganţă, stil şi durabilitate, atuurile colecţiei de mobilier “Merru Collection” de la Simausrom

kollection-130Situată la intersecţia dintre artă şi utilitate, colecţia de mobilier “Merru Colection” de la Simausrom prezintă un nou concept de design pentru casa dumneavoastră. Ideea din spatele colecţiei de natură europeană „Meru Collection” se reflectă în maximele sale: mobilier cu durată de viaţă pe termen lung, rezistenţa sporită prin utilizarea unor materiale cu o calitate superioară precum şi ambiţia unui confort ridicat al vieţii.

kollektion-120Disponibilă în trei variante standard, colecţia de mobilier “Merru Colection” vă oferă confort şi eleganţă pentru bucătărie, living sau chiar pentru biroul dumneavoastră. Mai mult, specialiştii în design de interioare ai firmei Simausrom sunt pregătiţi să vă asigure consultanţa necesară pentru integrarea mobilierului din noua colecţie “Meru Colecţion” în locuinţa sau biroul dumneavoastră.

Detalii despre noua colecţie de mobilier Simausrom, puteţi obţine la sediul firmei din Petrila, str. Jiului nr. 11, la magazinele de mobilă ale firmei sau vizitând siteul http://www.simausrom.com ori situl dedicat noii colecţii de mobilier, la adresa http://www.merru-collection.com

kollection-110_largeSC SIMAUSROM Comserv Impex SRL funcţionează din anul 1993, având în prezent peste 100 de angajaţi calificaţi, cu concursul cărora firma produce o gamă largă de repere, începând de la accesorii de mobilier, mobilier metalic de interior şi exterior până la balustrade de inox, respectând normele europene de mediu şi calitate.
Design-ul modern şi folosirea tehnologiilor de ultimă generaţie asigură competivitatea pe piaţa europeană a produselor Simausrom.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !