Prima pagină > EXCLUSIV TV > Senatorul Vochiţoiu merge în SUA la o importantă întrunire NATO

Senatorul Vochiţoiu merge în SUA la o importantă întrunire NATO

hariRecentele atentate teroriste din Franţa şi perspectivele sumbre privind ameninţările islamiste din alte state europene, vor constitui principala temă de dezbatere a întrunirii NATO, programată să aibă loc la finele acestei luni în Statele Unite ale Americii.

La întrunirea NATO urmează să fie prezent şi senatorul de Valea Jiului Haralambie Vochiţoiu, în calitatea sa de reprezentant al Parlamentului României în Adunarea Parlamentară NATO.  ”Noi avem ca temă de susţinere, prezenţa NATO pe teritoriul nostru şi, bineînţeles, să alocăm resursele necesare în acest sens. Apoi trebuie să fim atenţi la toate conflictele în ceea ce ne priveşte pe noi, românii, să fim atenţi la ceea ce se întâmplă la graniţa noastră. Se va discuta tot ce ţine de securitatea mondială, de securitatea Europei, de securitatea membrilor NATO. Inclusiv de situaţia din Franţa, de atentatele teroriste care au avut loc acolo”, a declarat pentru grupul de presă Exclusiv senatorul Haralambie Vochiţioiu.

Potrivit acestuia, în cadrul întâlnirii NATO din 27-30 ianuarie, urmează a fi prezentată şi o expoziţie de tehnică militară, care constituie un excelent prilej pentru specialiştii din România de a evalua noi tehnologii militare, în contextul în care România şi-a propus pentru următorii 10 ani să aloce 2% din PIB pentru Apărare, în special pentru cheltuieli care vizează înzestrarea Armatei Române cu tehnică militară de ultimă generaţie.

Lucian ISPAS

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: