Prima pagină > EXCLUSIV TV > Ce-şi doresc uricănenii de la edilul lor ?

Ce-şi doresc uricănenii de la edilul lor ?

buhaescuOricât ai fi de implicat în viaţa cetăţenii şi oricât de mult ai crede că stăpâneşti problemele comunităţii din care faci parte, percepţia generală a oamenilor faţă de realitate îţi poate juca feste atunci când trebuie să decizi, ca primar, ce e mai bine pentru cetăţeni şi ce trebuie să faci ca oamenii să fie mulţumiţi de prestaţia ta.

În ultimii ani, la Uricani, primarul Dănuţ Buhăescu pare să fi găsit răspunsul potrivit la toate aceste dileme, drept dovadă fiind scorul electoral categoric cu care a fost creditat, atât personal cât şi din punct de vedere poltiic, la toate alegerile care au trecut peste România ultimului deceniu. Este adevărat, în aceaşi perioadă de timp, în oraşul Uricani s-au petrecut foarte multe lucruri importante, care ţin de reabilitarea şi modernizarea infrastructurii edilitare sau de creşterea calităţii unor servicii publice (educaţie, cultură, sport etc.).

Chiar şi aşa, primarul oraşului Uricani, Dănuţ Buhăescu ştie că mai sunt multe lucruri de făcut până când cetăţenii oraşului Uricani vor putea să fie pe deplin mulţumiţi de oraşul lor şi, implicit, de activitatea administraţiei locale. Buhăescu recunoaşte însă că, din păcate, Uricaniul nu a avut atâtea resurse pe cât de multe au fost şi încă mai sunt problemele oraşului şi ale cetăţenilor.

“Desigur, privind în perspectivă, cel mai important lucru este să cunoşti exact problemele oamenilor, ca să ştii care sunt aşteptările lor de la tine”, recunoaşte Buhăescu. În acest sens, preocupările tinerei generaţii au un loc aparte în trasarea priorităţilor administraţiei locale de la Uricani. „Am făcut sondaje şi i-am întrebat pe tinerii noştri din Uricani ce dorinţe au. Mulţi au spus că numărul unu pentru localitate ar fi crearea de noi locuri de muncă şi, mai ales, pentru tineri. Că altfel n-au ce face şi pleacă, deoarece vor avea nevoie de serviciu ca să trăiască. Şi e corect, de aceea mă zbat serios în acest sens şi de aceea îmi doresc să pot aduce la Uricani altceva în locul minei care se va închide. Apoi, tinerii, şi nu numai ei, şi-ar dori reabilitarea blocurilor şi înfrumuseţarea la maxim a oraşului. Asta îşi doresc ei, un Uricani frumos, cu drumuri şi trotuare bune, cu zone verzi frumos amenajate, cu blocuri reabilitate unde să nu îţi mai fie frig şi care să dea şi un aspect plăcut micului nostru oraş. Apoi, mai toţi ne-au spus că trebuie dezvoltat turismul local, turismul de vară, dar şi de iarnă şi, implicit, să fie finalizat drumul spre Herculane care ar deschide zona şi ar crea noi oportunităţi, nu doar pentru turism, ci şi pentru alte ramuri de activitate. Aici, foarte mulţi dintre ei dovedesc maturitate şi înţelepciune, iar eu sunt gând la gând cu ei, că asta îmi doresc şi eu şi asta încerc să fac”, spune primarul Dănuţ Buhăescu.

Lucian ISPAS

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: